Krema koja toliko uspješno briše bore oko očiju da se jedna proda svakih 60 sekundi

Je li i vaša koža oko očiju postala stalni domaćin finim linijama? Bez brige, ne morate se uzrujavati. To su česte promjene koje se događaju upravo na ovom osjetljivom području i na njih možete utjecati. Usprkos tome što postoji velik broj proizvoda među kojima možete birati, postoji jedan koji se posebno istaknuo u borbi protiv navedenih znakova starenja i postao je must have proizvod u mnogim skincare rutinama. Radi se o Antipodes kremi za područje oko očiju koja je toliko obožavana da se jedna proda svakih 60 sekundi.

Kada se nanese, ova lagana formula pruža osjećaj hlađenja i odmah počinje s učvršćivanjem finih linija. Uz to, ona posvjetljuje tamne krugove oko očiju i hidratizira suhu kožu. Svi sastojci koji čine ovu kremu dobiveni su iz održivih izvora i u skladu su s clean beauty standardima na što je brend posebno ponosan.

Antipodes je clean beauty brend kojeg vole i celebovi

Glavni sastojak u ovom proizvodu je kivi koji je uzgojen na Novom Zelandu. Izuzetno je bogat vitaminima C, E i omega 3 masnim kiselinama, što mu omogućuje učinkovito zaglađivanje bora, finih linija i smanjenje crvenila. Antipodes okoloočna krema istovremeno štiti kožu od štetnih slobodnih radikala. Kad se ulje kivija upari s uljem sjemenki grožđa koje je bogato antioksidansima, to čini jedan snažni dvojac koji se bori protiv agresora iz okoliša i znakova starenja kože.

Antipodes je clean beauty brend koji je omiljen i među slavnim osobama poput Care Delevingne i Sama Smitha koji je svojedobno na Instagramu izjavio ljubav upravo ovoj kremi za područje oko očiju. Osim toga, ova krema je dobila i jako veliki broj pozitivnih recenzija na Amazonu. Korisnici ističu to da se krema prilično sporo troši jer je mala količina dovoljna za postizanje rezultata. Uz to, oni s osjetljivom kožom kažu da im je ova krema nevjerojatno dobra jer ne izaziva nikakve neželjene reakcije.

Antipodes kremu za područje oko očiju možete nabaviti ovdje.

Foto: Ecco Verde, Instagram

0