Krema koja toliko uspješno briše bore oko očiju da se jedna proda svakih 60 sekundi

Krema koja toliko uspješno briše bore oko očiju da se jedna proda svakih 60 sekundi

Je li i vaša koža oko očiju postala stalni domaćin finim linijama? Bez brige, ne morate se uzrujavati. To su česte promjene koje se događaju upravo na ovom osjetljivom području i na njih možete utjecati. Usprkos tome što postoji velik broj proizvoda među kojima možete birati, postoji jedan koji se posebno istaknuo u borbi protiv navedenih znakova starenja i postao je must have proizvod u mnogim skincare rutinama. Radi se o Antipodes kremi za područje oko očiju koja je toliko obožavana da se jedna proda svakih 60 sekundi.

Kada se nanese, ova lagana formula pruža osjećaj hlađenja i odmah počinje s učvršćivanjem finih linija. Uz to, ona posvjetljuje tamne krugove oko očiju i hidratizira suhu kožu. Svi sastojci koji čine ovu kremu dobiveni su iz održivih izvora i u skladu su s clean beauty standardima na što je brend posebno ponosan.

Antipodes je clean beauty brend kojeg vole i celebovi

Glavni sastojak u ovom proizvodu je kivi koji je uzgojen na Novom Zelandu. Izuzetno je bogat vitaminima C, E i omega 3 masnim kiselinama, što mu omogućuje učinkovito zaglađivanje bora, finih linija i smanjenje crvenila. Antipodes okoloočna krema istovremeno štiti kožu od štetnih slobodnih radikala. Kad se ulje kivija upari s uljem sjemenki grožđa koje je bogato antioksidansima, to čini jedan snažni dvojac koji se bori protiv agresora iz okoliša i znakova starenja kože.

Antipodes je clean beauty brend koji je omiljen i među slavnim osobama poput Care Delevingne i Sama Smitha koji je svojedobno na Instagramu izjavio ljubav upravo ovoj kremi za područje oko očiju. Osim toga, ova krema je dobila i jako veliki broj pozitivnih recenzija na Amazonu. Korisnici ističu to da se krema prilično sporo troši jer je mala količina dovoljna za postizanje rezultata. Uz to, oni s osjetljivom kožom kažu da im je ova krema nevjerojatno dobra jer ne izaziva nikakve neželjene reakcije.

Antipodes kremu za područje oko očiju možete nabaviti ovdje.

Foto: Ecco Verde, Instagram

Preporuka

Zatvori