Ciara izbacuje vlastitu skincare liniju s čak tri vrste vitamina C
Ciara izbacuje vlastitu skincare liniju s čak tri vrste vitamina C

Ciara izbacuje vlastitu skincare liniju s
čak tri vrste vitamina C

Pjevačica Ciara lansira vlastitu skincare liniju ‘On A Mission’ (OAM). Karakteriziraju je proizvodi s klinički dokazanim djelovanjem, čiji cilj je najbolja moguća koža za sve. Ciara je OAM razvijala dvije godine, ali ideja za njega pojavila puno prije. Osim skincare linije, Ciara ima vlastitu modnu marku, parfem, brend ruma, a napisala je i knjigu.

Ciara je za svoju skincare liniju angažirala stručnjakinje u području dermatologije i biokemije. Proizvode su klinički testirali na 96 žena sa svim tonovima i tipovima kože. Od samog početka promišljanja o OAM-u, Ciara i njezina ekipa znali su da se moraju koncentrirati na vitamin C, snažan antioksidans koji kožu štiti od utjecaja slobodnih radikala te smanjuje vidljivost pigmentacijskih mrlja.

Vitamin C glavni je sastojak

Upravo vitamin C tajna je blistave kože. Ciarin tim je, stoga, razvio vlastiti kompleks zvan “Tri-C Pro-Peptide Complex”, koji sadržava tri forme vitamina C. Tu je L-askorbinska kiselina koja je najistraženija i najčešća u skincare proizvodima, zatim tetraheksildecil askorbat koji je stabilniji oblik vitamina C i topiv u vodi. Naposljetku, tu je natrijev askorbil fosfat, nježan i topiv u vodi oblik vitamina C. Uz to tu je i peptid koji potiče proizvodnju kolagena.

Kada je birala koji proizvodi će sadržavati ovaj poseban kompleks, Ciara je na umu imala da ljudima želi pružiti jednostavnu, a djelotvornu rutinu koju je lako pratiti. Kako bi to još olakšala, svi OAM proizvodi su numerirani kako bi ljudi znali kojim redoslijedom ih koristiti. Upravo to, uz posebni vitamin C kompleks ovu liniju čini jedinstvenom. Ona je user friendly i lako ju je uvrstiti u svoju rutinu koja će rezultirati blistavom i njegovanom kožom za kojom svi žudimo.

U liniji se nalaze cleanser, posvjetljujuće blazinice koje djeluju kao toner, serum, okoloočna krema i hidratantna krema. Cijene proizvoda kreću se između 28 i 62 dolara. Svi će biti dostupni na OAM stranici od 15. rujna.

FOTO: Instagram (@ciara)

Učitati još
Zatvori