Četiri nova beauty proizvoda, lansirana u ožujku, koje odmah želimo isprobati
Četiri nova beauty proizvoda, lansirana u ožujku, koje odmah želimo isprobati

Četiri nova beauty proizvoda, lansirana u
ožujku, koje odmah želimo isprobati

Da svaki dan pišemo o beauty novitetima, na kraju tjedna i dalje bismo imali o čemu pisati. Naprosto živimo u takvo doba kada novi proizvodi izlaze “kao na traci”. Toliko ih je zapravo da i ne stignemo sve isprobati. Upravo zbog toga bitno je znati što iz hrpe proizvoda odabrati. Tu, naravno, najveću ulogu imaju naše potrebe, odnosno potrebe naše kože ako se radi o skincare proizvodima.

Kako ne možemo baš svaki dan pisati o novitetima izdvojili smo četiri koja bismo voljeli odmah probati, a izašli su u ožujku. Treći mjesec nije obilježila samo jedna vrsta proizvoda, nekako se dogodilo da je izlazilo baš svašta. Bilo je tu šminke, skincare proizvoda pa i proizvoda za kosu. Kako se ne biste pogubili u svemu tome, izdvajamo četiri beauty zvijezde ožujka.

Fenty Skin – Melt Awf Jelly Oil Makeup melting cleanser

“Cleanser toliko dobar da ćete se našminkati samo kako bi s njime mogli skinuti šminku”, stoji u opisu ovog proizvoda na Fenty Skin stranici. Ovaj cleanser sadrži 9 luksuznih ulja koja skidaju sve pa čak i vodootpornu šminku. Uz to ovaj cleanser dolazi u pakiranju s pumpicom što je higijenski i lakše za korištenje od cleansera koje moramo “zagrabiti” iz kutije. Nakon korištenja ovog cleansera lice nije masno ni suho,  također nema osjećaja zatezanja. Koža je hidratizirana. Možete ga nabaviti ovdje.

Novi beauty proizvodi
Fenty skin

Tatcha – Silk Serum

Japanski brend Tatcha proslavio se svojim skincare proizvodima. Ovaj novi je nazvan alternativom za retinol. Naime, formula sadrži proteine svile, ekstrakt brusnice i motar koji djeluje pput retinola, ali ne iritira kožu. Dosad već svi znamo koliko zeznuto je koristiti retinol i da s njime trebamo biti oprezni. Ovaj Silk Serum vidljivo zateže i zaglađuje kožu, a nema negativnih pojava koje se mogu pojaviti kod upotrebe retinola. Možete ga nabaviti ovdje.

 

Novi beauty proizvodi
Tatcha

Supergoop – Unseen Body SPF 40

Nakon uspjeha sa svojim nevidljivim SPF-om za lice Supergoop je izbacio i nevidljivu kremu s faktorom za tijelo. Ova krema zapravo je gel teksture, ne ostavlja trag na koži i brzo se upija. Ona nema mirisa i ne trusi se kad ju nanosite. Inače, Supergoop proizvodi dostupni su na Cult Beauty web shopu, ali ovaj proizvod im još nije stigao.

Novi beauty proizvodi
SUpergoop

Saie – Glowy Super Skin Lightweight Luminous tekući puder

Nedavno smo pisali o Saie korektoru. On se povuda rasprodao u samo tjedan dana od lansiranja, a sada je pnovno dostupan. Brend Saie sada, čini se, ponovno ima hit proizvod. Radi se o tekućem puderu koji se zapravo hibrid pudera i seruma. On istovremeno njeguje kožu i prekriva nedostatke, a pritom ima prirodni dewy završetak. Formula ovog pudera osmišljena je tako da s vremenom poboljšava stanje vaše kože. Možete ga nabaviti ovdje.

Novi beauty proizvodi
Saie

FOTO: Instagram (@beyondbeautyforall, @amymajor),
Cult Beauty, Tatcha, Fenty Skin, Supergoop

Učitati još
Zatvori