Hit korektor, koji je u samo tjedan dana posvuda razgrabljen, ponovno je dostupan
Hit korektor, koji je u samo tjedan dana posvuda razgrabljen, ponovno je dostupan

Hit korektor, koji je u samo tjedan dana posvuda razgrabljen, ponovno je dostupan

Dobar korektor ponekad je ključ postojanog makeupa. On mora prekrivati tamne podočnjake kao i hiperpigmentacijske mrlje te prištiće i ožiljke od istih. Također, istovremeno mora biti postojan, ne se skupljati na pregibima i u boricama, a biti dovoljno hidratantan da ne isušuje područje ispod očiju. Nije to lak zadatak ni za jedan proizvod, no prema recenzijama, jedan korektor radi sve nabrojano – Hydrabeam Brightening + Hydrating Creamy Under Eye Concealer brenda Saie.

Korektor je to koji se rasprodao posvuda u samo tjedan dana od lansiranja. On posvjetljuje područje ispod očiju, hidratizira i “zamagljuje”, čime daje onaj fotošopirani završetak. Ipak, jedina mana bila je što je dolazio u samo 9 nijansi. To je ispravljeno jer je dodano još 6 novih nijansi. One su raspoređene po spektru, dakle od najsvjetlije do najtamnije, a razlikuju se i u podtonovima. Tako svatko može naći nijansu za sebe.

saie korektor
HYDRABEAM BRIGHTENING + HYDRATING CREAMY UNDER EYE CONCEALER

Njegujući sastojci u Saie korektoru

Ovaj korektor prepun je sastojaka koji hrane i njeguju kožu. Tu su skvalan i glicerin za hidrataciju, zatim i ekstrakti krastavca i rajčice za posvjetljivanje tamnih kolutova oko očiju. Nanošenje je lako zbog oblika aplikatora, a prikladan je za sve tipove kože i posebno ga hvale oni s osjetljivom kožom. Korektor je ovo koji nudi lagano do srednje prekrivanje, a zbog svoje sposobnosti blurranja to ne umanjuje njegovu sposobnost prekrivanja podočnjaka.

Ovaj korektor nije matirajući, on ima dewy završetak i zato na koži izgleda jako prirodno. Također, lagano se razmazuje i ne nakuplja se u boricama. Razmazati ga možete spužvicom, kistom ili prstima i to je jedan od razloga zašto ga ljudi vole – lako ga je prilagoditi vlastitoj rutini. Ovaj korektor može se koristiti i na ostatku lica, gdje god želite nešto prekriti.

Ako je suditi po lansiranju ovog proizvoda, možda je najbolje da što prije nabavite svoj primjerak ako mislite da bi vam mogao biti dobar. Naime, prvi puta se ekstremno brzo rasprodao, a to bi mogao i sada biti slučaj. Saie Hydrabeam Brightening + Hydrating Creamy Under Eye Concealer možete nabaviti ovdje.

FOTO: Instagram (@olesyaromano, @iamrebeccad), Saie

Učitati još
Zatvori