Najpopularniji nevidljivi SPF za lice sada je dobio inačicu za tijelo
Najpopularniji nevidljivi SPF za lice sada je dobio inačicu za tijelo

Najpopularniji nevidljivi SPF za lice sada
je dobio inačicu za tijelo

Čini nam se da svake godine ispočetka slušamo samo o jednom SPF-u, a to je Unseen Sunscreen brenda Supergoop. Ovaj doista nevidljivi losion za zaštitu od UV zračenja proslavio se radi svoje iznimno lagane gel teksture i jer se ponaša kao matirajući primer. Uz more SPF-ova koji su suviše masni, čepe pore i ne slažu se s makeupom nije ni čudo da Unseen Sunscreen samo povećava bazu fanova iz godine u godinu.

No ako ste se ikada upitali koliko bi koštalo ovaj SPF rastegnuti po cijelome tijelu – više se ne morate bacati u suludi trošak. Supergoop je upravo predstavio i Unseen Sunscreen za tijelo.

SPF o kojem će se pričati

Supergoop već godinama stvara impresivne SPF-ove poprilično „čistih“ formula i laganih tekstura koje ne djeluju komedogeno i ne smetaju igranju s makeupom. No kako je Unseen Sunscreen postao toliko popularan, odlučili su se fokusirati upravo na širenje ove SPF linije.

Kako je ideja Unseen Sunscreena da je nevidljiv na svima, bez obzira na boju kože, tako je i SPF za tijelo morao biti ništa manje impresivan. Ovaj SPF nema baršunasto mat finiš, ali ima jednaku svilenkastu teksturu s luksuznim sastojcima za hranjenje kože tijela. Ekstrakt lista masline, različiti voćni ekstrakti i biljni emolijenti fantastično njeguju, ali i hidriraju kožu. Pritom, pomažući joj da zadrži vlagu usred ljetnih vrućina.

Zašto je Unseen Sunscreen za tijelo vrijedan pažnje?

Onaj tren kada smo na godišnjem odmoru, nanošenje i obnavljanje SPF-a više nije problem. Bez obzira na njegovu teksturu, nanesemo ga u velikom sloju i uživamo u moru i suncu. Međutim, sunce kreće biti opasno već sredinom ožujka. Tada nam uz slojevito oblačenje doista ne odgovara nošenje masnih proizvoda za zaštitu od UV zračenja.

Unseen Sunscreen, iako bogat izvrsnim sastojcima za njegu kože, ne čini je masnom ili ljepljivom te se brzo upija. Iz tog razloga, doista je fantastičan odabir za tzv. gradski SPF. Kada tek ogoljele noge, ramena, dekolte želite adekvatno zaštititi, proizvod koji će zadovoljiti mora biti kompatibilan s oblačenjem.

Isplati li se?

Osim što je nevidljiv, ovaj SPF ima zaštitu 40 i dolazi u bočici od 100 ml. Činjenica jest da je nešto skuplji od prosječne UV zaštite za tijelo, no uz inovativnu formulu i finiš, svakako je dobar ulov za one koji iznimno paze na zaštitu lica i tijela od sunčeva zračenja.

Proizvod je zasad dostupan samo na Supergoop službenoj web stranici.

Učitati još
Zatvori