Barbie je konačno otišla u povijest? Margot Robbie ima novu frizuru
Barbie je konačno otišla u povijest? Margot Robbie ima novu frizuru

Barbie je konačno otišla u povijest?
Margot Robbie ima novu frizuru

Nakon velikog uspjeha koji je doživjela s filmom Barbie, Margot Robbie je u žiži javnosti gotovo svakog dana. Također, bilo da je u pitanju fashion ili beauty sfera, popularna glumica nam je ultimativna inspiracija u gotovo svakom aspektu. Ipak, ako se fokusiramo isključivo na njene uloge u filmskim ostvarenjima, čini se da ona uveliko radi na novim projektima. Jedan od njih je The Sims film, čiju produkciju potpisuje, a sada je viđena na setu još jednog novog filmskog ostvarenja pod nazivom A Big Bold Beautiful Journey.

Margot Robbie
Margot Robbie
Margot Robbie (2)
Margot Robbie

Svježa promjena ili?

Međutim, najistaknutiji dio njena izgleda bio je nedostatak njezine prepoznatljive plave kose. Umjesto toga, boja kose holivudske zvijezde bila je narančastog tona, u popularnoj strawberry blonde nijansi savršenoj za proljeće. Osim boje, novitet su i šiške koje Margot nije nosila od 2021. godine. Naravno, postoji velika vjerojatnost da bi ova nova frizura zapravo mogla biti perika, ali svakako joj ova svježa promjena odlično pristaje.

Film o kojem se još uvijek vrlo malo zna

Početkom ovog tjedna, Margot Robbie viđena je u javnosti sa šiškama i nešto drugačijom frizurom. Upravo zato, privukla je pažnju na sebe i projekt u kojem će se, pored nje, pojaviti i Colin Farrell. Iako detalji o ovom ostvarenju još uvijek nisu poznati, radnja je opisana kao priča o dva stranca i putovanju koje ih je povezalo. Produkciju ovaj put potpisuje Imperative Entertainment. Pored toga, za sada se zna i da će na režiji raditi popularni Kogonada, a na scenariju Seth Reiss.

Iako se film počeo snimati u Kaliforniji, još uvijek nije poznato hoće li će to biti jedina lokacija za snimanje. Međutim, usprkos nedostatku dodatnih informacija, pojedini pretpostavljaju da će žanrovski ovaj film biti okarakteriziran kao fantasy romance s elementima drame.

Colin Farrell

Ipak, tek u narednom periodu saznati ćemo više o filmu A Big Bold Beautiful Journey. Međutim, jedno je sigurno – Margot Robbie i Colin Farrell glavni su glumački par filma koji pretendirati postati jedan od najpopularnijih u ovoj ili sljedećoj godini. 

*Sadržaj je preuzet s Journal.rs.

Foto: Profimedia, Instagram (@patidubroff)

Učitati još
Zatvori