Nakon Barbie, Margot Robbie sprema filmsku adaptaciju svima nam znane igrice Sims
Nakon Barbie, Margot Robbie sprema filmsku adaptaciju svima nam znane igrice Sims

Nakon Barbie, Margot Robbie sprema filmsku adaptaciju svima nam znane igrice Sims

Nakon što je dovela najpoznatiju lutku na svijetu na velika platna, Margot Robbie sprema svoj sljedeći filmski pothvat. Riječ je o filmskoj adaptaciji jedne od najpopularnijih igrica koju smo svi barem jednom igrali – Sims. Evo što sve znamo.

Sims film

Osim što je vrsna glumica, jedna od najboljih naše generacije, Margot Robbie poprilično se dala u svoju ulogu producentice. Nakon što je producirala Barbie, uz Oppenheimer najveći kino hit prošle godine, Margot sada sprema film o ni više ni manje nego Simsima! Poznata igrica s početka stoljeća ima nekoliko franšiza, a u njoj igrači igraju avatare, nazvane Simsi. Oni imaju različite osobnosti, žive u predgrađima te kroz dan idu uređujući svoje domove, kuhajući ručak, i obavljajući svakodnevne obaveze.

Franšiza uključuje razne verzije igrice koje uključuju Simse na odmoru, showbiznisu, srednjoj školi te čak i magiju i vampire. U Simsima likovi imaju ciljeve i želje, a mogu i stvoriti svoju obitelj stoga će biti zanimljivo o čemu će film točno biti.

Sims film

Radnja filma kao i njegovo ime, je za sad nepoznato. Jedino što znamo su tko je sve uključen u proces stvaranja potencijalnog kino hita. Baš kao i Barbie, i ovog puta Margot priliku daje redateljicama. Film o Simsu tako će režirati Kate Herron, poznata po režiranju prve sezone Marvelove serije Loki. Herron će i u suradnji s Briony Redman napisati i scenarij. Kompanija koja objavljuje Simse, Electronic Arts, također će biti uključena u film.

Malo je reći da smo uzbuđeni vidjeti kako će ovaj film ispasti te ima li Margot Robbie još jedan megahit u rukama.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori