Bella Hadid više nije brineta. Najavila je novu hit boju kose?
Bella Hadid više nije brineta. Najavila je novu hit boju kose?

Bella Hadid više nije brineta.
Najavila je novu hit boju kose?

Bella Hadid ove godine ovjenčana je titulom modela godine i to posve zasluženo. Za razliku od, recimo, Kendall Jenner koja je vrlo izbirljiva oko toga za koga će nositi revije, Bella se ove godine pojavila na svakoj bitnoj pisti. Možda i najjači modni trenutak 2022. godine pripao je upravo njoj kada su na reviji na nju doslovno “nasprejali” haljinu. Dogodilo se to na Coperni reviji tijekom Tjedna mode u Parizu.

S obzirom na svoj status u modnoj industriji, nije čudo što Bella diktira trendove. Njezin utjecaj širi se i na beauty industriju, pa tako predviđamo da će i njezina nova boja kose biti hit u 2023. godini. O takvoj nijansi već smo pisali i predvidjeli njezinu popularnost u novoj godini. Radi se o toploj plavoj nijansi, zapravo boji meda.

Bella Hadid izabrala je hit boju

Bella Hadid sada ima gotovo identičnu boju kose kao njezina sestra Gigi. I jednoj i drugoj ta nijansa odlično stoji. Bellino, inače strogo lice, sada je omekšano, a ona izgleda puno mlađe nego s tamno smeđom kosom koju je dosad imala. Ta tamna nijansa bila je edgy, ova plava je nježna i romantična, a njezinoj puti savršeno stoji. Odlično se slaže i s njezinim posvijetljenim obrvama.

Ova promjena na Belli i više je nego dobrodošla. Njezinom licu ova nijansa plave dodala je toplinu, a ono što nas je posebno impresioniralo je i činjenica da joj kosa izgleda sjajno i iznimno zdravo, unatoč posvjetljivanju. Tako nešto svi zapravo želimo kada kod frizerke tražimo plavu nijansu.

O hit bojama kose za 2023. godinu već smo pisali i ova nijansa plave pri vrhu je liste. U sljedećoj godini te prirodnije nijanse doći će do izražaja, dok će one platinaste ili jarko crvene pasti u drugi plan. Boja meda odličan je izbor ako želite biti plavi, a svejedno želite i dalje imati zdravu kosu. Također, nijansa je to koju je lakše održavati.

FOTO: Profimedia

Učitati još
Zatvori