Voskovi za obrve koji će ukrotiti čak i one najneposlušnije
Voskovi za obrve koji će ukrotiti čak i one najneposlušnije

Voskovi za obrve koji će ukrotiti
čak i one najneposlušnije

Na našu, a i sreću svih drugih, davno je prestala era tankih i prečupanih obrva. To je ostalo negdje u devedesetima i na početku novog tisućljeća. Negdje usput postale su moderne prirodne, čupave i neukroćene obrve. Onima koji nisu tako obdareni njima, ni to nije pasalo. Onda je stigla era Instagram ombre obrvi za koje su svi bili uvjereni kako izgledaju prirodno, ali naravno da to nije bilo tako.

Srećom i ta era je prošla i sada smo na nekom prirodnom looku. Oni koji imaju bujne obrve nekako ih drže pod kontrolom, oblikuju ih i često za stiliziranje koriste vosak za obrve. Oni čije obrve i nisu toliko bujne također koriste voskove kako bi ih oblikovali, a onda olovkom za obrve iscrtavaju dlačice.

U svakom slučaju, upravo ti voskovi postali su dio make up rutine kod mnogih. Radi se o savršenim proizvodima ako nosite ‘clean girl look’ koji je pokorio društvene mreže ovog ljeta. Osim toga, ako želite izgled laminiranih obrva, a ne želite potrošiti bogatstvo na laminiranje, vosak za obrve je ključan.

Tako začešljane ‘laminirane’ obrve licu će dati podignut izgled i odmah će skinuti nekoliko godina. Osim toga, obrve su okvir lica i ako su napravljene i uređene dobro, bit će savršen dodatak vašem licu. One će mu dati karakter, a baš kako je svako lice posebno, tako su posebne i svake obrve i zato se o njima treba brinuti i prilagoditi ih obliku svog lica.

Kako bismo vam olakšali taj posao, u nastavku donosimo popis voskova za obrve koji će i one najbujnije i najneposlušnije držati na mjestu. Potražili smo voskove svih cjenovnih rangova, a pritom smo obratili pažnju da su dovoljno snažni, dugotrajni i neprimjetni na koži. Oni se ne smiju trusiti i ne smiju provirivati ispod šminke, moraju biti neprimjetni za taj prirodni look.

Najbolji voskovi za obrve

FOTO: Instagram (@tess.allyson, @k.els.e.y),
Cult Beauty,Beauty Bay, Ulta, Look Fantastic

Učitati još
Zatvori