Znamo kako postići izgled izblajhanih obrva, ali bez blajhanja
Znamo kako postići izgled izblajhanih obrva, ali bez blajhanja

Znamo kako postići izgled izblajhanih
obrva, ali bez blajhanja

Izblajhane obrve trend su koji već neko vrijeme dolazi i odlazi. Svako malo se neka poznata influencerica ili manekenka pojavi s njima, a zadnja koja je to napravila je Kim Kardashian. Ona se na naslovnici jednog časopisa pojavila s izblajhanim obrvama i kosom u istoj nijansi. Naravno, kao i sa svime što objavi, podijelila je javnost.

Neki su oduševljeni ovim lookom, drugi ju žestoko kritiziraju. Jasno nam je i zašto. Izblajhane obrve naprosto nisu za svakog i teško da će ih netko isfurati u stvarnom životu. One licu daju određeni edgy izgled na koji se treba malo priviknuti. Ako imate prirodno tamne obrve poput Kim, vrlo je vjerojatno da biste izblajhanim obrvama šokirali svoju okolinu kako je ona svoje pratitelje. Vjerojatno biste i vi čuli oprečne komentare na taj svoj izbor.

Izblajhane obrve bez blajha – kako?

Ako ste među hrabrima koji žele isprobati ovaj look, ali ipak mu se ne želite posvetiti na dulje vrijeme, ne brinite. Izblajhane obrve možete postići i bez da ih zapravo izblajhate. Dovoljan vam je samo svijetli korektor i puder u kamenu.

Na obrve nanesite korektor i za to koristite četkicu za obrve. Dobro sve pročešljajte kako biste prekrili sve dlačice. Umjesto korektora možete koristiti i tekući puder ako je nijansa dovoljno svijetla. Naposljetku to sve ‘zacementirajte’ puderom u kamenu ili prahu kako bi izdržalo cijeli dan. Sada vam samo treba event za koji ćete ovo isprobati.

Ako se pitate zašto bi itko posvjetljivao obrve, odgovor je jednostavno jer žele da njihovo odvažno sjenilo još više dođe do izražaja. Inspiracija za ovo je zapravo Donatella Versace i njezin crni smokey eyes iznad kojeg su svijetle obrve i platinasta kosa.

Ne bismo rekli da je ovaj look baš nosiv svakodnevno ili na posao, ali vjerujemo da će ljubiteljice šminke znati gdje ga nositi. Ako silno želite naglasiti oči, ovo je idealan način, samo vam treba malo hrabrosti.

FOTO: Instagram (@vgersh_mua2.0, @tannia_t_mua)

 

 

Učitati još
Zatvori