Popisali smo najbolje serume za obrve i gdje ih nabaviti
Popisali smo najbolje serume za obrve i gdje ih nabaviti

Popisali smo najbolje serume za
obrve i gdje ih nabaviti

Obrve – bolna točka ako ih nemate, bolna točka ako ih imate. Najbolnija ako ste živjeli u devedesetima kada su u trendu bile one ekstremno tanke. Vrlo je vjerojatno da one tu eru nisu preživjele. Ako ste pak među onima koje imaju prirodno guste obrve, vjerojatno mučite druge muke, a to je kako ih staviti pod kontrolu.

Ako ste u ovoj drugoj skupini, nešto ste veće sretnice nego žene koje su svoje obrve počupale ili su im jednostavno rijetke. Naime, već neko vrijeme traje trend prirodnih, nepočupanih i bujnih obrva. On je svojevrsni nasljednik oštro definiranih, instagramskih obrva, koje su neko vrijeme bile glavni hit. Pojavljivale su se u raznim varijantama, a najpopularnije su bile one ombre.

Ovdje se obraćamo ovoj prvoj skupini koja s obrvama i nema neke sreće. Ako vam je dosta iscrtavanja i bojenja obrva konstantno, postoje proizvodi koji potiču njihov rast. Radi se o serumima. Najčešće se radi o proizvodima koji se nanose i na trepavice i na obrve i potiču njihov rast. Osim toga, ima i onih koji omekšavaju i njeguju dlačice.

Serumi za obrve koji djeluju

S ovim serumima treba biti uporan. Ne treba očekivati rezultate preko noći, ali jednom kada ih primijetite bit ćete sretni što ste bili ustrajni. Serumi za obrve najčešće se nanose dva puta dnevno, ujutro i navečer. Većina ih sadrži hrpu vitamina, a dobra vijest je i da sada postoje i veganske opcije.

Većina ovih seruma jamči rezultate unutar nekoliko tjedana. Neki dolaze s kistićem, dok drugi imaju aplikator poput onog od maskare. Također, neki serumi mogu se koristiti i za oblikovanje obrva, oni dlačice drže na mjestu pa obrve izgledaju sređeno i uredno.

Možda i najbitnije kod ovih seruma je da oni potiču rast snažnih i debljih dlačica. Valja napomenuti i da ako imate tetovirane obrve, ali svejedno želite i prirodne dlačice, pazite da uzimate serume koji tetovažu neće oštetiti. Nisu svi prikladni za korištenje na tetoviranim obrvama, ali na onima koji jesu to je obično jasno naglašeno. Također, ako nosite leće i serum planirate koristiti i na trepavicama, pazite da uzimate onaj koji je namijenjen za vas.

Učitati još
Zatvori