Tonirano ulje za lice koje ujednačava ten poput pudera
Tonirano ulje za lice koje ujednačava ten poput pudera

Tonirano ulje za lice koje
ujednačava ten poput pudera

Ljeti tražimo sve moguće opcije koje mogu zamijeniti teške pudere koje koristimo u zimskim danima. Naravno, na tržištu ih je hrpa, ali to ne znači da su sve dobre. Od ljetnih beauty proizvoda tražimo sve što tražimo i od pudera, samo u prirodnijoj verziji.

Od svih zamjena za puder i dalje želimo da nam ujednače ten i da rezultat bude koža koja izgleda zdravo i hidratizirano. Ljeti želimo izgledati što prirodnije, želimo da naša koža izgleda kao koža, samo bolja. Tu nastupaju proizvodi poput BB i CC krema, a po novom i tonirano ulje.

Tonirano ulje za savršen ten

Tonirano ulje relativno je nov proizvod na tržištu. Ono je njegujuće, a svejedno prekriva sitne nedostatke i daje nam divan, blistav ten. Upravo ovaj proizvod idealan je za postizanje ultrapopularnog dewy looka koji nose zvijezde poput Hailey Bieber, Belle Hadid i Else Hosk.

Ovo ulje je istovremeno jako lagano na koži, a ujednačava ju poput pudera. Možda i najbolja stvar kod ovog ulja je ta što ono radi svoj posao što se tiče dekorativnog dijela, a svejedno i njeguje. Trenutne rezultate vidite čim ga nanesete u vidu ljepšeg tena, a one dugoročne vidite i kada se ne šminkate jer je koža, zahvaljujući ulju, zdrava i nahranjena.

Jedini veći brend koji ovo trenutno ima u ponudi je Kosas. Njihov revolucionaran proizvod zapravo je mješavina pigmenta i šest ulja. Svako od njih ima svoju ulogu, a rezultat je koža kao s filterom. Ovo ulje koristi se tako da ga se prvo protrese kako bi se ulje i pigment pomiješali, nakon toga se dvije do četiri kapi umasiraju u kožu lica. Za jaču pokrivnu moć umasirajte četiri do šest kapi.

Ovo ulje je vegansko, nije testirano na životinjama i bezglutensko je. Također, ne sadrži mineralna ulja, talk, silikone, parfeme, parabene, sulfate i ftalate. Ukupno je u ovom ulju 15 sastojaka i svi su dobri za kožu. Osim što ujednačava ten, ovo ulje i smanjuje vidljivost pora, a to je uvijek plus.

Ovo tonirano ulje namijenjeno je svim tipovima kože, pa čak i masnoj. Naravno, ako želite ipak matirati lice, možete. Ovo ulje bit će izvrsna hranjiva podloga, bitno je samo pustiti ga da se upije u kožu prije nego što na njega nanesete druge proizvode.

FOTO: Instagram, Kosas

Učitati još
Zatvori