Tonirani balzam zaludio je TikTok – slični proizvodi mogu se nabaviti kod nas
Tonirani balzam zaludio je TikTok – slični proizvodi mogu se nabaviti kod nas

Tonirani balzam zaludio je TikTok – slični proizvodi mogu se nabaviti kod nas

Bobbi Brown početkom godine pokrenula je novi brend – Jones Road i to s mišlju da svijetu ne treba više kozmetike nego da mu treba bolja kozmetika bez štetnih kemikalija. Među ostalim, na tržište su izbacili tonirani balzam koji daje prirodni finiš tako da koža i dalje izgleda kao koža, ujednačeno, ali ne i fotošopirano.

Upravo taj tonirani balzam zaludio je i podijelio Tik Tok. Sve je krenulo kada ga je išla recenzirati beauty influencerica Meredith Duxbury. Ona je poznata po tome što na lice stavlja obilne količine pudera. Isto je napravila s ovim proizvodom te ga je kritizirala i rekla kako ne funkcionira.

Problem je bio što proizvod nije koristila prema uputama.Tik Tok korisnici nisu se libili to joj i komentirati. U sve se uključila i sama Bobbi Brown, koja je objavila kratki video u kojem se narugala načinu na koji je Duxbury isprobala njezin proizvod.

Ispravan način za korištenje toniranog balzama „What The Foundation“ je da malo proizvoda nanesete poput kreme u tankom sloju. Može ga se i malo nadograditi s još jednim slojem. Ipak, to nije proizvod koji obećava jaku pokrivnost nego vašu kožu, ali malo bolju. Većina ljudi koja ga je isprobala kako treba, oduševljena je.

Kako trenutno dostavljaju samo u SAD, Kanadu i Veliku Britaniju, naši smo slične proizvode, koji rade jednako dobar posao, a mogu se nabaviti kod nas. Radi se mahom o toniranim kremama koje uz njegujuće sastojke imaju i zaštitni faktor. Dio je dostupan u trgovinama, a dio na internetskim stranicama.

la roche posay, tonirani balzam, tonirana krema, SPF
La Roche-Posay Toleriane Sensitive Le Teint Creme smirujuća hidratantna njega
jane iredale, tonirani balzam, tonirana krema, SPF
Glow Time Pro BB Cream SPF 25
clinique, tonirani balzam, tonirana krema, SPF
Clinique Anti-Blemish Solutions BB Cream SPF 40
bioderma, tonirani balzam, tonirana krema, SPF
Bioderma Photoderm Cover Touch tonirana krema SPF 50+
estee lauder, tonirani balzam, tonirana krema, SPF
Revitalizing Supreme Global Anti-Aging CC Creme

FOTO: jane iredale, Clinique, Estee Lauder, Bioderma, La Roche Posay

Učitati još
Zatvori