Skittles manikura savršen je trend za proljeće, a super izgleda na dugim i na kratkim noktima
Skittles manikura savršen je trend za proljeće, a super izgleda na dugim i na kratkim noktima

Skittles manikura savršen je trend za proljeće, a super izgleda na dugim i na kratkim noktima

Polako, ali sigurno proljeće nam se prikrada, a s njime odbacujemo tamne zimske boje. To vrijedi i za naše nokte pa nekako što smo bliži višim temperaturama, to su naši nokti svjetliji i zaigraniji. No to što su zaigrani i šareni, ne znači da su djetinjasti ili da nisu elegantni. Ključ je u tome da odaberete prave nijanse, a ove godine pastelni lakovi za nokte su apsolutni hit.

U proljeće sve nekako cvjeta i budi se, konačno sve oko nas više nije sivo pa zašto to ne bismo pokazali i odabirom manikure. Nakon tamnocrvenih, smeđih i crnih nijansi, ove pastelne bit će pravo osvježenje. No ovog proljeća nije poanta da svi nokti budu jednaki, to je već pomalo dosadno. Zato je sve popularnija Skittles manikura.

Kakva je to Skittles manikura?

Radi se o manikuri u kojoj je svaki nokat svoje boje, ali pastelne. Tu su klasične proljetne boje: žuta, ružičasta, zelena i plava, a možete dodati i nijanse ljubičaste ili boje breskve. Ova manikura je specifična jer dobro izgleda i na dugim i na kratkim noktima. Ako birate duge nokte, pak, držite se prirodnog, bademastog oblika kako bi zadržali eleganciju.

Skittles manikura zapravo je na obje ruke ista, odnosno koriste se iste boje. Ipak, ako ste malo avanturistički raspoloženi, može zaista svaki od 10 noktiju biti druge boje, no to bi moglo biti malo pretjerano. Stoga, dobro “izvažite” prije nego što se odlučite na ovu manikuru. Ono što garantiramo je da vam ova manikura sigurno neće postati dosadna do sljedećeg posjeta salonu.

Inače, Skittles manikuru već je isfurala Selena Gomez, a njezinu potpisuje Tom Backih. Radi se o nail artistu koji uz njezine, potpisuje manikure J.Lo, Camille Cabello, Hailee Steinfeld i mnogih drugih dama. Selena se ovog puta odlučila za pastelne nijanse plave, zelene, žute i narančaste. Vi ju možete doslovno iskopirati, ili odabrati vlastite boje. Ova manikura fora je i jer je jednostavna i osim u salonu, možete ju napraviti i doma sami.

Učitati još
Zatvori