Evo kako uhvatiti najpopularnije beauty artikle na popustu
Evo kako uhvatiti najpopularnije beauty artikle na popustu

Evo kako uhvatiti najpopularnije
beauty artikle na popustu

Jedna od najvećih i najbrže rastućih industrija svakako je industrija ljepote. Skoro na dnevnoj bazi izlaze novi proizvodi za njegu lica, tijela ili kose, nova dekorativna kozmetika… Kao i mnogobrojna rješenja za beauty probleme poput beauty gadgeta koji postaju sve popularnija kategorija za sebe.

Sve i da ste veliki zaljubljenik u isprobavanje novih beauty proizvoda, ponekad se čini nemoguće isprobati ih sve. Beauty proizvodi komotno mogu koštati od 2.5 do 265 eura, a sve češće nam se čini kako prosječan proizvod nije ispod 20 eura… To svakako znači da mjesečni limit za beauty proizvode vrlo brzo može biti prekoračen.

Ukorak s trendovima – na budžetu

Želite li mjesečno isprobati beauty novitete o kojima se često priča, najbolji način za kupnju na budžetu je planirani shopping. Procijenite mjesečni budžet, popišite proizvode koji vas zanimaju i pratite mjesečne akcije.

Pritom, imajte na umu da dok kupujte svakodnevne artikle poput omekšivača za rublje, vrećica za smeće ili wc papira – možete paralelno štedjeti za beauty proizvode. Naravno, samo uz dm active beauty karticu, koja pruža dodatne pogodnosti.

Najpopularniji program lojalnosti u Hrvatskoj

Tko je ikada ušao u dm i kupio samo jednu stvar?! Široka paleta proizvoda čini ga iznimno atraktivnim mjestom za shopping za kuću i kućne ljubimce, koliko i za ljepotu. To čini dm active beauty karticu vrlo praktičnim načinom skupljanja bodova i ostvarivanja popusta kada god poželite. No ako ste iole poput nas – onda ste vrlo vjerojatno član programa lojalnosti i baš nikada nemate karticu sa sobom.

dm je doskočio ovom problemu kreiranjem digitalne kartice u ‘Moj dm’ aplikaciji, što znači da sada može uvijek biti uz vas – udaljena svega nekoliko klikova!

Dodatne pogodnosti za članove

Naime, ovaj program vjernosti uveden je 2005. godine, a dm active beauty danas ima više od milijun aktivnih korisnika što ga čini jednim od najpopularnijih programa lojalnosti u Hrvatskoj.

Pri svakoj kupnji u prodavaonicama dm-a ili online shopu, korisnici programa skupljaju bodove, a sami mogu odlučiti koliko će bodova zamijeniti za popust i pri kojoj kupnji u dm prodavaonici. Kako bi lakše i brže prikupili bodove, program dm active beauty nudi i mogućnost ostvarivanja dodatnih i višestrukih bodova. Također, svaka dva tjedna kroz Hit listu bodova ili eKupone izmjenjuju se brendovi i linije proizvoda pri čijoj je kupnji moguće ostvariti višestruke bodove. Za članove pripremaju i posebne pogodnosti i aktivnosti, kao što su višestruki bodovi na ukupnu kupnju ili pak višestruki bodovi pri kupnji proizvoda iz odabranih kategorija asortimana.

Postanite član programa lojalnosti

Od 8. do 15. ožujka poznata drogerija slavi Dane dm active beauty programa, koji donose mnogobrojne pogodnosti za članove. Taj tjedan, samo u aplikaciji ‘Moj dm’ preuzmite eKupon 10 X više bodova na sve! Prije korištenja eKupon je potrebno aktivirati u aplikaciji te ga u razdoblju od 8.3. do 15.3.2023. i iskoristiti za svoju kupnju.

U slučaju da još niste, preuzmite ‘Moj dm’ aplikaciju i prijavite se u svoj ‘Moj dm’ račun. Tada pronađite u aplikaciji kupon dobrodošlice za 500 dodatnih active beauty bodova! Ako ovo nije idealan način za započeti planirati svoju prvu beauty kupnju za ožujak – ne znamo što je!

Foto: Unsplash, Pexels, Instagram

Učitati još
Zatvori