Netipične proljetne manikure za sve koji ne žele cvjetiće na noktima
Netipične proljetne manikure za sve koji ne žele cvjetiće na noktima

Netipične proljetne manikure za sve koji
ne žele cvjetiće na noktima

Iako se trenutno ne čini tako, proljeće samo što nam nije došlo. S njime se nekako mijenja i naš stil. Često s dolaskom toplijih dana tamne boje mijenjamo onim svjetlijima, prozračnijima. To je i logično s obzirom na to da su i danji manje tmurni, sve je više sunca, a i sve oko nas se nekako budi i cvjeta. Onako kako mijenjamo svoju garderobu tako mijenjamo i šminku koju nosimo, ali i manikure.

I znamo da je cvjetni uzorak nekakav logičan izbor, ali da ciritamo Mirandu Priestly iz kultnog filma Vrag nosi Pradu: “Florals for spring? Groundbreaking”. Slično se i mi osjećamo i nekako se ovim tekstom želimo odmaknuti od svih tih silnim cvjetića na noktima. Stoga smo odabali manikure koje su proljetne, ali nisu tipične i očekivane. Jedne stvari ipak smo se držali, a to je da smo tražili manikure za kratke nokte jer su upravo te prirodne duljine ove godine “in”.

Proljetne manikure s pomakom

Za proljeće ove godine biramo nude pa čak i prozirne manikure, tzv. lipgloss manikure. One su najprirodnija varijanta koju možete odabrati, nosive su u svim situacijama i pašu na sve outfite. Ako vam je to, pak, preobično ili dosadno, uvijek možete birati pastelne nijanse ili možete birati neki zabavni uzorak koji vam neće dosaditi do sljedeće manikure.

Za sve one koji vole šljokice, naked disco nails su jedan od najvećih proljetnih hitova. Radi se tu o noktima koji maju prozirnu ili nude bazu, a onda se na njih dodaju šljokice. Na vama je da odaberete koliko guste i velike šljokice želite i želite li ih na svakom noktu ili samo na određenima. I dalje su trendi apstraktni oblici kao i minimalističke manikure koje nisu dosadne, a svjedno nisu prenatrpane.

Pa čak i ako želite te famozne cvjetiće koji su karakteristični za proljeće, našli smo nekoliko fora manikura koje nisu uobičajene. Što god da odabrali, držite se prirodne duljine i prirodnog oblika svojih noktiju i nećete pogriješiti, a vaši nokti zasigurno će nekome poslužiti kao inspiracija.

Učitati još
Zatvori