Najbolji ruževi za chic pariški look koji Emily nosi u seriji
Najbolji ruževi za chic pariški look koji Emily nosi u seriji

Najbolji ruževi za chic pariški look
koji Emily nosi u seriji

Emily in Paris već je postala božićna tradicija. Treća sezona tradicionalno je među najgledanijih sadržajima na Netflixu, iako radnja gotovo da se ponavlja kroz sve sezone. Naravno, od serije poput ove ni ne očekujemo neke divlje zaplete kao ni da bude remek-djelo. Ono što očekujemo su elaborirane modne kombinacije, kao i beauty lookovi koje želimo iskopirati.

Srećom, Emily in Paris po tom pitanju nije zakazala ni u trećoj sezoni. Vidjeli smo zaista pregršt kombinacija, frizura i šminke. Ipak, jedan look koji se posebno istaknuo je onaj koji Emily nosi na reviju dizajnera Pierrea Cadota. Tu vidimo da je Emilyin stil evoluirao i u tim scenama zaista odiše pariškim chicom. Ima baby šiške, punđicu te tamni ruž koji joj savršeno stoji.

Ruž boje vina je hit

Ruž boje vina jedan je od onih za koje smo najavili da će biti hit u hladnijim mjesecima. Zahvaljujući seriji Emily in Paris, njegova popularnost nastavit će se i u 2023. godini. Ta tamna nijansa savršena je definicija pariškog chica. S njom ćete bez gotovo imalo truda izgledati trendi i “edgy” baš kao parižanke. One uvijek izgledaju perfektno, a gotovo nikada ne izgledaju kao da su se potrudile.

Trik je upravo u proizvodima koje koriste. To je maskara kojom će naglasiti oči i trepavice ili ruž kojim će naglasiti usne. Mi ćemo se ovog puta koncentrirati na ruževe, koji se nakon ljeta prepunog sjajila i ulja za usne, vraćaju na velika vrata. Naravno, za svakodnevni look i dalje ćemo odabrati nešto “pitomije”, ali za večernji look, neki event ili možda doček, odabrat ćemo ove tamnije ruževe.

Tamne ruževe posebno volimo i zato što zubi s njima izgledaju ekstra bijelo. Ovu vrstu ruževa treba nanositi kao i crvene ruževe. Dakle, usne prvo treba obrubiti olovkom za usne kako se ruž ne bi uvukao u sitne borice oko usana. Najbolji izbor za ovu boju je mat varijanta ruža koja je dugotrajna i ne skida se lako. Za kompletan look poput onog koji nosi Emily dodajte malo boje na obraze, izvucite tušem tanku crnu na očima i naglasite trepavice.

FOTO: Profimedia, Canel, YSL Beauty, Lancome, Cult Beauty, Beauty Bay

Učitati još
Zatvori