Sylvie i Camille iz Emily in Paris su nas u trećoj sezoni opet oduševile modnim stilom
Sylvie i Camille iz Emily in Paris su nas u trećoj sezoni opet oduševile modnim stilom

Sylvie i Camille iz Emily in Paris su nas u trećoj sezoni opet oduševile modnim stilom

Treća sezona Emily in Paris je premijerno puštena jučer, a mi smo je po običaju pogledale u jednu noć. Iako bismo imale štošta reći na temu usporene radnje i ponavljanja već viđenog zapleta, moda i outfiti su nas oduševili. Najveći naglasak je na glavnoj glumici Lily Collis i njezinom liku Amerikanke koja se snalazi u Parizu, ali naši favoriti su definitivno Camille i Sylvie.

Naime, obje Parižanke s vrhunskom estetikom su oduševile i ovaj put i ne možemo se odlučiti koja nam je bolja. Bez obzira na to kako su svi likovi pomno stilizirani od strane najboljih stilista i stručnjaka u svijetu mode, neki likovi se posebno ističu. Namjerno se naglašava razlika između američkog i francuskog poimanja estetike i razlika se točno vidi i u likovima. Mogli bismo to nazvati romantiziranjem mode, ali oduvijek su Francuskinje glasile kao jedne od stylish žena u svijetu.

emily in paris

Emily in Paris s odličnim outfitima koji su nas i ovaj put osvojili

Sylvie je pravi pojam francuske dame koja karakterno i vizualno odgovara estetici koju oni njeguju već godinama. Marketinška direktorica koja poznaje luksuzne brendove je suprotnost svega što je donio moderni način oglašavanja, a samim tim i svježe mlade snage poput Emily. S druge strane, lik Camille spada pod noviju generaciju koja njeguje trendove s klasikom i tako kreira savršen stil koji nam je definitivno favorit ove serije.

Njezini outfiti su nam najdraži, a modni detalji pomno odabrani. Stil bismo opisali kao kombinaciju trendovskog i klasike s urbanim pomakom. Vješto koketira s minimalizmom koji spaja s upečatljivim modnim detaljima.

emily in paris
emily in paris

Iako nas radnja ove sezone nije pretjerano oduševila i možemo zaključiti kako se zaplet iz sezone u sezonu ponavlja, moda je na razini. Riječ je o seriji koju palimo kada se želimo opustiti i otploviti u romantizirani Pariz koji nema puno veze s realnošću.

Iako će neki reći kako je Pariz prikazan gotovo trivijalno, mi ne razmišljamo previše, već samo uživamo. Kada želimo čitati o mračnom francuskom egzistencijalizmu, biramo Sartrea. Trenutno samo želimo uživati u vibrantnim i razigranim prizorima grada koji je sinonim za ljubav, modu i prijateljstvo.

emily in paris
emily in paris
Učitati još
Zatvori