Jeste li čuli za olovku za kosu? Ako niste, donosimo sve što treba znati o tom fora proizvodu
Jeste li čuli za olovku za kosu? Ako niste, donosimo sve što treba znati o tom fora proizvodu

Jeste li čuli za olovku za kosu? Ako niste, donosimo sve što treba znati o tom fora proizvodu

Svima se barem jednom dogodilo da je izrast počeo provirivati ili pokoja sijeda, ali još baš nije bilo pravo vrijeme za odlazak frizeru. Tada pribjegavamo raznim trikovima i većinom kosu nosimo u repu ili punđi. U posljednje vrijeme pojavili su se i proizvodi koji mogu produljiti vrijeme između dva posjeta frizeru. Većinom se tu radi o sprejevima koji bi trebali prekriti izrast ili sijede. Nažalost, oni su najčešće prilično neuredni i bude ih posvuda. Među ostalim i po licu i odjeći.

To se baš nikome ne da čistiti, a pogotovo nam se ne da popravljati šminku kada nam se taj sprej istrusi na lice dok ga stavljamo. Jednostavno, takvi proizvodi nisu praktični. Srećom, netko pametan sjetio se kako ih učiniti takvima. Taj netko je izmislio olovku za kosu.

Kako funkcionira olovka za kosu

Jedna takva, koja je dostupna kod nas, je od brenda Naj Oleari. Dolazi u dvije nijanse smeđe, a cijena joj 105 kuna. Na stranici stoji da se radi o praktičnom proizvodu, odnosno stiku za popravljanje boje kose od korijena do vrhova. Dodaju i kako prekriva izrast i sijedu kosu te da se njime mogu napraviti obojeni pramenovi. Njegova namjena je upravo ona koju smo spomenuli na početku – da produlji vrijeme između bojanja, a ispire se šamponom.

Ova olovka je mekane teksture te je obogaćena biljnim voskovima koji štite kosu. Obojeni pigmenti iz njezine formule vežu se za kosu što garantira dugotrajnost. Naposljetku, ovaj proizvod je praktične veličine te stane u svaku torbu. Tako ga možete uvijek imati uz sebe ako se dogodi da hitno morate popraviti frizuru.

Prije svega ovaj proizvod nam se čini praktičan i jednostavan za korištenje. Svakako je nered prilikom korištenja manji. Osim toga, sastojci su njegujući za kosu. Ovaj stik ne sadrži paraben, a zbog svoje meke teksture savršeno se stapa s kosom i njezinom bojom. Možda je vrijeme da isprobamo i ovo.

FOTO: Instagram (@hoskelsa, @miregarde), Douglas

Učitati još
Zatvori