Viralni drogerijski puder, za koji kažu da ima efekt filtera, dostupan je i u Hrvatskoj
Viralni drogerijski puder, za koji kažu da ima efekt filtera, dostupan je i u Hrvatskoj

Viralni drogerijski puder, za koji kažu da ima efekt filtera, dostupan je i u Hrvatskoj

Svi se sjećamo tinejdžerskih dana i ere pudera u kamenu za lice – nosili smo ih sa sobom posvuda. “Pudrali” smo nos svako malo kako bi uklonili sjaj s lica i postigli mat izgled. Današnji trendovi su sasvim drugačiji. Naglasak je na svježoj, blistavoj šminki koja licu daje prirodan sjaj i izgled.

Ipak, za podočnjake koje svi volimo sakriti treba nam dobar proizvod za setiranje. Puder u kamenu Maybelline Fit Me Matte + Poreless upravo zbog svoje prekrivne moći postao je viralan na Tik Toku. S obzirom na trenutne trendove u šminkanju nije baš proizvod za kojim bismo posegnuli, ali s obzirom na to koliko ga hvale i uspoređuju s brojnim skupljim puderima u kamenu, odlučili smo provjeriti u čemu je riječ. Prvo nas je oduševio cijenom koja je vrlo pristupačna. Veliki plus je i činjenica da je dostupan je u većini dm drogerija.

@seni.mph

Une de mes poudres préférées maintenant 💕 Vous aimez ? #fitme #maybelline #fitmematteporeless @Maybelline New York France 💕✨ #poudre #makeup #beauty #skin #poreless #poreless

♬ People - Libianca

Puder u kamenu o kojem bruji Tik Tok

Maybelline Fit Me puder u kamenu dolazi u jednostavnoj crnoj kutiji sa spužvastim aplikatorom. Radi se o klasičnoj spužvici za šminkanje koja je sasvim dobra za brzo dotjerivanje, ali mnogi ipak preferiraju četkicu kada je u pitanju nanošenje na cijelu površinu lica. Dostupan je u 24 nijanse, ima nježni mat finiš i prikladan je za korištenje na svim ili samo na određenim masnim dijelovima lica.

Ovaj puder u kamenu je svestran. Doista ga možete koristiti kako god vam odgovara. Možda ćete ga htjeti nanijeti samog kao jedini oblik prekrivanja, na tekući puder ili samo kao završni korak na određenim područjima kako biste ublažili bilo kakav sjaj. Odličan je i kao baza za sjenilo.

Kako ga koristiti?

Brojni Tik Tokeri tvrde da puder kožu čini izuzetno glatkom i baršunastom nakon nanošenja. Tajna je, kažu, u laganom nanošenju koje daje mat pokrivenost bez “betoniranog” izgleda kože. Kako biste podlogu ostavili svježom i sjajnom, a problematična područja matirali, nanosite ovaj puder u kamenu s četkicom.

Maybelline Fit Me puder u kamenu ima i translucent i pigmentirane opcije. Pigmentirana verzija odlično funkcionira na cijelom licu i pojačava prekrivanje. Možete nadograđivati puder dok ne budete zadovoljni izgledom svoje kože.

Za 6,62 eura, Maybellineov puder u kamenu se isplati isprobati. Na Tik Toku ga opisuju kao proizvod koji kožu čini “ispeglanom”, a lice poput Instagram filtera.

Maybelline Fit Me + Poreless puder u kamenu svakako se izdvojio kao jedan od najboljih na tržištu. Pruža dovoljno prekrivanja i ne isušuje kožu, sve dok ne pretjerujete s količinom koju nanosite na lice. Odličan je za povećanje dugotrajnosti šminke – nešto što nam svima uvijek treba. Ako imate masnu kožu ili jednostavno volite praškaste proizvode, Tik Tok je jednoglasan – jedan je od najboljih koje možete dobiti po vrlo pristupačnoj cijeni.

FOTO: Instagram (saavan.ritu, christinanadin), Tik Tok (seni.mph)

 

Učitati još
Zatvori