TikTok luduje za Kate Moss trikom za konturiranje
TikTok luduje za Kate Moss trikom za konturiranje

TikTok luduje za Kate Moss
trikom za konturiranje

Konturiranje je možda jedan od najstarijih make up trikova. Uz pomoć kremastog ili proizvoda u prahu možete odati dojam isklesane vilice ili definiranih obraza. Ipak, ako se već okušavate u konturiranju, na umu trebate imati vlastiti oblik lica. Naime, upravo o tome ovisi gdje ćete nanijeti proizvod i koji dio lica ćete naglasiti.

Najbolja stvar kod ove tehnike je činjenica da ju možete prilagoditi sebi. Možete koristiti koje god proizvode želite ako vam baš oni pašu. Mnogi kreću prvo s kremastim proizvodima, ali jedan TikTok trik sada bi mogao potpuno promijeniti konturiranje.

Najjednostavnije konturiranje

Vizažistica Ali Martin pokrenula je trend koji je sada poznat kao „Kate Moss contour“. Radi se o jednostavnom triku čiji ključ je nanošenje proizvoda na ključna mjesta na licu, a inspiriran je slavnim jagodicama Kate Moss. Ali Martin najprije nanosi bronzer u kamenu na najnižu točku obraza, ondje gdje malo upadaju.

Nakon toga „blenda“ proizvod prstima i to prema gore, što stvara iluziju visokih jagodica kakve ima Kate Moss. Možda će vas ovaj trik na prvu preplašiti jer rijetko tko konturira lice tako nisko, ali bez straha, samo sve dobro „stopite“. Tako će ovaj look izgledati prirodno i kao da ste se i vi, baš poput Kate Moss rodili s takvim jagodicama.

Video ovog trika skupio je više od milijun pregleda, a Ali Martin vizažistica je s više od 25 godina iskustva. Također, napomenula je i kako je njezino lice asimetrično, baš kao i lica većine ljudi. Ako ovaj trik funkcionira za nju, to znači da biste i vi konačno mogli jednako konturirati obje strane lica.

Iako Martin koristi bronzer u kamenu, ako ne preferirate takve proizvode, vi možete koristiti i one kremaste. Njih je svakako lakše razmazati i stopiti s kožom. Tu se ponovno vraćamo na ljepotu ove tehnike, a to je njezina raznovrsnost i činjenica da je potpuno možete prilagoditi sebi, svojem licu i svojoj koži.

Niže donosimo i proizvode s kojima možete postići ovaj look.

Učitati još
Zatvori