Za sve ljubitelje šljokica: Pronašli smo shimmer koji možete koristiti posvuda na licu i tijelu
Za sve ljubitelje šljokica: Pronašli smo shimmer koji možete koristiti posvuda na licu i tijelu

Za sve ljubitelje šljokica: Pronašli smo shimmer koji možete koristiti posvuda na licu i tijelu

Kao što to inače radimo kada su beauty recenzije u pitanju, ne tražimo dalje od pečata odobrenja makeup i skincare entuzijasta na TikToku. Tako je nevjerojatnu pažnju privukao do sada nama nepoznati proizvod. U pitanju je Highlighting powder brenda Focallure, a u nastavku donosimo sve što smo o njemu saznali.

The body shimmer of our dreams

TikTok videi brojnih korisnika u kojima koriste Focallure body shimmer sada broje milijune pregleda. Kao što smo imali prilike vidjeti na demonstracijama, Focallure highlighting powder ostavlja izuzetan trag šljokica za sobom i predstavlja ostvarenje sna svake body shimmer obsessed djevojke kojoj je šljokičasta koža Edwarda Cullena ultimativni summer body inspo. Najbolji dio? Dolazi u najrazličitijim bojama poput srebrne, zlatne, ružičaste, plave, ali i drugih, naravno.

@estefaniaperezgar

Trying @FocallureBeauty.US Instant retouch highlight powder ✨ Link in my bio Code: Estefania (20%OFF) #focalsparkle #focallure #makeup #glitter #sparkle #beauty #girly

♬ Otra Vez - ProdMarvin

More is more

Kada je ovaj proizvod u pitanju, definitivno je neophodno voditi se parolom more is more i prihvatiti da rezultat neće biti nimalo suptilan shimmer efekt. Razumljivo, iako postoji neobjašnjiv nagon da cijelo telo prekrijemo ovim šljokicama, ne zaustavljamo se samo tu. Ovaj proizvod izgleda podjednako dobro na licu u ulozi pravog highlightera, na očima kao shimmer sjenilo, pa čak i na usnama kao lip topper. U prijevodu, gdje god da ga stavite, odlično će izgledati.

Uzimajući sve ovo u obzir, ovaj proizvod stavljamo visoko na našu must try listu.

*Sadržaj je preuzet sa Journal.rs.

Foto: Instagram (@focallurebeauty_us, @patrickta), TikTok

Učitati još
Zatvori