Najprodavaniji proizvod za konturiranje na svijetu odličan je i za početnike!

Najprodavaniji proizvod za konturiranje na
svijetu odličan je i za početnike!

U današnje vrijeme društvene mreže poput Instagrama, TikToka i YouTubea mogu služiti kao odlično mjesto za naći brojne preporuke, ali i negativne strane svakog beauty proizvoda. I sami smo najčešće pobornici raznih trendova i uvijek volimo pogledati i isprobavati proizvode koje koriste naše omiljene slavne dame. Jedan od tih proizvoda je i Charlotte Tilbury Hollywood Contour Wand.

Hollywood Contour Wand je omiljeni proizvod brojnih slavnih dama

Charlotte Tilbury Contour Wand definitivno je vrijedan hypea. Radi se o jednoj od najkremastijih kontura na tržištu, a tome moramo dodati i činjenicu da se radi i o najprodavanijem proizvodu za konturiranje na tržištu. Izuzetno se glatko nanosi i idealna je podloga za bronzer i rumenilo. Iako dolazi samo u dvije nijanse – light/medium i medium/dark – s obzirom na to da se doista glatko nanosi i razmazuje, pogodan je za gotovo sve tipove kože. Kao što smo već naveli, ovo je trenutno najprodavaniji proizvod za konturiranje na tržištu te je rasprodan na gotovo svakoj online trgovini. No, Charlotte Tilbury često obnavlja zalihe, a ako ga uspijete uhvatiti možete ga kupiti ovdje.

Za korištenje, počnite s isticanjem jagodičnih kostiju i pomicanjem Contour Wanda duž udubljenja, u vodoravnoj liniji, prema liniji kose. Okomitim prugama ga nanesite na bočne strane nosa, a zatim na bočne strane čela, sljepoočnice i duž linije čeljust. Završite s nanošenjem na pregibu gornjih kapaka, kako biste lažirale udubinu, a zatim upotrijebite kist kako biste izblendale konturu za besprijekoran finiš. Charlottein savjet je da nakon Contour Wanda upotrijebite Hollywood Beauty Light Wand za savršeno blistav, holivudski finiš.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori