Popularni budget friendly brend ima svoju verziju Fenty Beauty sjajila
Popularni budget friendly brend ima svoju verziju Fenty Beauty sjajila

Popularni budget friendly brend ima svoju
verziju Fenty Beauty sjajila

Prije nekog vremena pisali smo o Fenty plumper sjajilima. Gotovo istovremeno vrlo sličan proizvod izbacile su Rihanna i Huda Kattan, odnosno njezin brend Huda Beauty. Nije stalo s njima pa su gotovo identične proizvode počeli izbacivati i drugi brendovi. Jedan od njih je i essence, jedan od najpopularnijih budget friendly brendova.

essence jako dobro poznajemo, radi se o brendu koji s kojim djevojčice kreću, a žene nastavljaju koristiti jer imaju kvalitetne proizvode po pristupačnim cijenama. Ovog puta u njihovom asortimanu naišli smo na sjajila koja bez problema mogu zamijeniti ona skuplja s Rihanninim potpisom. Radi se o what the fake! Extreme Pluming Lip Filler sjajilu koji će dati dojam punijih usana. Ono je dupe za Fenty Gloss Bomb Ice Cooling Lip Luminizer sjajilo.

Isti princip

Baš kao i Fenty sjajilo i ovo essence u nijansi Ice Ice Baby sadrži ulje peprminta koje hladi usnice i daje taj dojam većih usana. Tu je i vitamin E, kao i u formuli Fenty sjajila, a essence sjajilo sadrži i hijaluronsku kiselinu.

Baš kao i Fenty sjajilo, i ovo essence dolazi i u verziji koja zagrijava, odnosno pecka i samim time vizualno povećava usnice. Oba sadrže kapsaicin, spoj koji nalazimo u ljutim papričicama. Bilo da odaberete plumper koji hladi ili onaj koji uzrokuje osjećaj zagrijavanja i trnce, oba rade na principu iritacije usnica. Da zvuči malo mazohistički, jer tko bi sam sebi htio nanositi bol i iritirati se, ali trend velikih usnica doveo je do toga.

Svi žele imati sočne, putene i velike usne, a nisu svi spremni na filere. Tada pribjegavaju ovakvim trikovima sa šminkom. Bilo da se radi o precrtavanju usnica ili korištenju plumpera, trenutno dobivamo rezultate koje priželjkujemo. Naravno, treba imati na umu da je efekt ovakvih sjajila privremen i kratak i da sjajilo stalno treba obnavljati. Također, ako su vam usnice imalo ispucale ili ako vam je koža oko usnica već iziritirana, ove proizvode treba izbjegavati.

Foto: Instagram (@idaerikssoon, @haileypolk), essence, Fenty Beauty

Učitati još
Zatvori