Fenty i Huda Beauty gotovo istovremeno su izbacili identične proizvode – Usporedili smo ih
Fenty i Huda Beauty gotovo istovremeno su izbacili identične proizvode – Usporedili smo ih

Fenty i Huda Beauty gotovo istovremeno su izbacili identične proizvode – Usporedili smo ih

Iako smo navikli da Rihanna i Fenty Beauty predvode trendove kao i da izbacuju hrpu inovativnih stvari, dogodilo se da jednom ipak nisu toliko originalni. Naime, sada su se ‘poduplali’ s brendom Huda Beauty. U razmaku od samo nekoliko dana, oba brenda su izbacila gotovo identične proizvode s jako sličnim brendiranjem.

U pitanju su sjajila koja hlade. Onaj od Fentyja zove se ‘Gloss Bomb Ice’, a onaj od Hude ‘Silk Balm Icy Cryo’. Kao što možete i sami primijetiti led se spominje u oba imena, a da stvar bude još zanimljivija, oba proizvoda su plave boje.

Iako je beauty svijet sada očekivao veliki okršaj, Huda se oglasila i odmah to sasjekla u korijenu. Rekla je da se radi o slučajnosti koja se u tom poslu može dogoditi te da obožava i Rihannin proizvod iako je jako sličan njezinom. Rihanna se, pak, nije oglasila.

Naravno, mjesta na tržištu ima za oba brenda i nijedan ne bi trebao patiti zbog ovog ‘duplanja’ koje se dogodilo.

Inače, i Huda i Rihanna u svojim kolekcijama imaju i sjajila koja zagrijavaju. Hudino je tek izašlo, a Rihanna je svoje lansirala početkom godine. Njezino sjajilo zove se ‘Gloss Bomb Heat’, a Hudino ‘Silk Balm Spicy Thermo’.

Oba imaju zadaću vizualno povećati usnice i oba su izvorno crvene boje. Ipak, Fenty Beauty je proširio ponudu pa sada Heat sjajilo dolazi u pet nijansi. Naposljetku, osvrnimo se na cijene. Sjajila Hude Kattan stoje 25 dolara, odnosno 187 kuna. Fenty Beauty sjajila, pak, stoje 240 kuna.

Usporedba sjajila koja hlade

A sada, da usporedimo ova dva sjajila koja hlade.

Fenty Beauty Gloss Bomb Ice Cooling Lip Luminizer: Njihova formula sadrži pepermint što trenutno hladi usne i vizualno ih povećava. Tu je i shea maslac te vitamin E koji njeguju i omekšavaju usnice. Ovo sjajilo ne sadrži šljokice, ali usnama daje lijep sjaj.

Huda Beauty Silk Balm Icy Cyro-Plumping Lip Balm: Njihova formula obogaćena je ekstraktom piskavice, sojom, sladićem i hijaluronskom kiselinom. Na stranici stoji i da povećava usne, ali bez neugodnog peckanja kakvo inače uzrokuju plumping sjajila. Dodaju i da nije ljepljivo te da ima miris maline i peperminta. Također ne sadrži šljokice.

Valja naglasiti i kako je Fenty sjajilo nešto intenzivnije, pogotovo što se tiče osjećaja hlađenja. Ako želite nešto suptilnije, Huda Beauty je možda bolji izbor.

Učitati još
Zatvori