Isprobale smo novi Dermalogica SPF zbog kojeg ćete ovog ljeta odbaciti puder
Isprobale smo novi Dermalogica SPF zbog kojeg ćete ovog ljeta odbaciti puder

Isprobale smo novi Dermalogica SPF zbog kojeg
ćete ovog ljeta odbaciti puder

Ovo ljeto zaista je ćudljivo, jutra su već malo hladnija, a popodne je i dalje vruće pa ne znamo točno svaki dan kako se obući, ali znamo da SPF moramo nanijeti. Bez obzira na to je li ljeto ili zima, ima li sunca ili se ono skriva iza oblaka, kožu trebamo zaštititi od štetnih UV zraka. Srećom, to osvješćuje sve više ljudi, a baš zato sama zaštita više nije dovoljna. Što ljudi više znaju o njezi i zaštititi kože, to su njihovi zahtjevi veći. Kreme za zaštitu od sunca više nisu rezervirane samo za plažu, one su dio svakodnevne rutine, a samim time, moraju dobro funkcionirati s našim skincare proizvodima kao i šminkom. Također, želimo da naš SPF štiti i njeguje, a istovremeno ne masti i ne ostavlja bijele tragove na licu.

Zahvaljujući toj, sve većoj osviještenosti kupaca, brendovi su naprosto morali podići ljestvicu kada se radi o SPF-ovima. Nekima to ide malo bolje nego drugima, a priznajemo da se mi kod odabira SPF-a najčešće okrećemo preparativi koju već dobro poznajemo i volimo. Tu svakako spada Dermalogica, brend koji je često predvodnik inovacija pa tako i ovaj put. Lansirali su novi multitasking proizvod – Porescreen SPF40. To nije obična krema sa zaštitnim faktorom. Ona nudi puno više i savršena je za sve one koji žele proizvod uz koji mogu skratiti svoju rutinu.

Dermalogica_Porescreen_Sanja Tušek (1)
Porescreen

Upoznajte Porescreen SPF40

Ovaj proizvod tek je ugledao svjetlo dana, a mi smo dobile priliku testirati ga. Ipak, prije nego krenemo s recenzijom, što iz Dermalogice kažu o svojem novom proizvodu?

“Porescreen SPF40 pogodan je za sve tipove kože, naročito one s proširenim porama, pojačanom proizvodnjom sebuma te neujednačene teksture. Iako je toplina sunčevih zraka ugodna, ne treba zaboraviti da ona uzrokuje strukturna oštećenja kože. Kako bismo sačuvali njenu mladolikost i zdravlje, upotrebu zaštitnog faktora savjetujemo 365 dana u godini. Završite jutarnju rutinu njege lica nanošenjem Porescreena SPF40, obnavljajte ga tijekom dana i uživajte u toplim ljetnim mjesecima”

U prijevodu, ako tražite jedan proizvod koji će vas zaštititi od sunca, a usput i poboljšati izgled vaše kože, ne trebate tražiti dalje. Prema tvrdnjama Dermalogice, ova krema s visokim zaštitnim faktorom ‘blura’ ten te, poput primera, smanjuje vidljivost pora, a uz dodatak pigmenta koži daje blistavost. Zvuči sjajno i čini nam se da Dermalogica ima novi hit proizvod, a kako nas se nova krema dojmila, pročitajte u nastavku.

Dojmovi o novoj Porescreen SPF40 kremi

Svaki proizvod koji ima potencijal zamijeniti puder, kod nas izaziva znatiželju. Naravno, ako ćete ovaj SPF koristiti kao podlogu, morate biti svjesni da će rezultat biti jako prirodan izgled. On nema prekrivnu moć, ali zahvaljujući svojim sastojcima i sitnim pigmentima, on zamagljuje pore i ujednačava ten. Ljeti, kada odbijamo tešku šminku, ovo zaista zvuči kao savršena podloga. Mi smo Porescreen nosili samog, kao podlogu, a isprobali smo ga i ispod šminke kao primer.

Ono što moramo naglasiti jest i da smo ga testirali na osjetljivoj koži koja na agresivne sastojke odmah reagira. Na Porescreen nije bilo reakcije. Porescreen nanosili smo svako jutro, kao posljednji korak jutarnje skincare rutine, kako bismo i inače nanosili SPF. Ova krema izvrsno je funkcionirala kao podloga uz malo kremastog rumenila. Koži je dala blistavost te joj vratila živost. Ono što nas je, također, pozitivno iznenadilo je tekstura ove kreme. Ona je prilično tekuća, lako se razmazuje i brzo upija. Iza nje koža ostaje sjajna, ali ne i masna.

Tijekom godina isprobali smo mnoge SPF-ove i moramo priznati da puno njih nije funkcioniralo ispod šminke, ipak, ovdje se to nije dogodilo. Baš kako navode iz Dermalogice, ova krema funkcionira kao primer. Puder i ostali dekorativni proizvodi izvrsno su “sjeli” na nju, nisu se skidali i lako su se “blendali”. Također, ovaj SPF nije umanjio trajnost šminke, niti nam se koža više mastila u danu.

Zaključak

Porescreen SPF40 pruža mineralnu zaštitu koja je nevidljiva. Da, činilo nam se nemoguće jer smo navikli da mineralni SPF ostavlja tragove, ali ovdje se to nije dogodilo zbog inovativne formulacije. Ova krema lijepo se stopila s kožom, matirala je i zamaglila pore, ali ih nije začepila i uzrokovala pojavu prištića. Zahvaljujući 2% niacinamidu, Porescreen kontrolira proizvodnju sebuma, a mješavina mikroalgi, skvalena i vitamina E blura kožu.

Možemo zaključiti da se radi o savršenom proizvodu za dnevnu njegu. On štiti od sunca, poboljšava izgled kože, a izvrsno i priprema kožu za šminku. Ako, pak, šminku ljeti izbjegavate, on je odlična opcija za ujednačavanje tena. Porescreen SPF40 pogodan je za sve tipove kože.

Gdje nabaviti Porescreen SPF40?

Ako ga i vi želite isprobati, Porescreen SPF 40 možete nabaviti na stranici dermacare.hr po cijeni od 64 eura.

Foto: Sanja Tušek

Učitati još
Zatvori