Kemijski piling briše tamne mrlje s lica. Dermalogica je izbacila vlastitu kućnu verziju
Kemijski piling briše tamne mrlje s lica. Dermalogica je izbacila vlastitu kućnu verziju

Kemijski piling briše tamne mrlje s lica. Dermalogica je izbacila vlastitu kućnu verziju

U pilingu je spas za kožu čiji izgled narušavaju tamne mrlje: Dermalogica predstavlja PowerBright Dark Spot Peel koji već nakon 15 minuta vidljivo smanjuje hiperpigmentacije. I da, možete ga koristiti čak i ljeti!

Ugasla koža, bez svježine i blistavosti? Neujednačena boja tena uzrokovana pigmentacijskim mrljama? Sve to licu pridaje jednaki broj godina kao i bore što nas čini nezadovoljnima vlastitim izgledom. Da bi taj zagušeni ten ponovno prodisao, preporučuje se piling, čije su dobrobiti višestruke: dubinsko čišćenje, bolja prokrvljenost i izmjena tvari daju koži prirodnu blistavost, a istodobno joj pomažu da upije i iskoristi sastojke iz krema i seruma. No, kad se tim osobinama doda još jedna – vidljivo smanjenje svih vrsta pigmentacija – dobiva se savršen proizvod. Osmišljen u laboratorijima američkog brenda Dermalogica, PowerBright Dark Spot Peel najinovativnije je rješenje za kućnu upotrebu, koje svojom učinkovitošću ozbiljno konkurira profesionalnim proizvodima za posvjetljivanje tena.

Kako djeluje PowerBright Dark Spot Peel

PowerBright Dark Spot Peel je kemijski piling za kućnu upotrebu, koji u 15 minuta smanjuje vidljivost melazmi, poslijeupalnih i sunčanih hiperpigmentacija.

Na koji način djeluje? Formula je osmišljena tako da svi sastojci djeluju u sinergiji kroz tri procesa – eksfolijacija, obnova stanica i umirenje kože. Snažna kombinacija četiriju kiselina – mandelične, glikolne, fitinske i glukonolaktona (poli hidroksi kiseline) – djeluju kao eksfolijanti na svim tipovima i tonovima kože, smanjujući hiperpigmentacije i ujednačavajući boju tena. Enzim bundeve, traneksamična kiselina i niacinamid djeluju, pak, kao pojačivači te pridonose posvjetljivanju i ubrzavanju stanične obnove. Umirujuću funkciju u tom procesu ima nekoliko sastojaka: omega-3, mješavina kurkuma maslaca s kokosovim uljem, bisabololom i uljem jojobe smiruju i jačaju barijeru kože, a ekstrakt sladića i treseta + THPE ublažava osjećaj peckanja tijekom djelovanja pilinga.

PowerBright Dark Spot Peel
PowerBright Dark Spot Peel
PowerBright Dark Spot Peel

Kompletna linija namijenjena eliminaciji tamnih mrlja

PowerBright Dark Spot Peel najnoviji je proizvod iz linije namijenjene posvjetljivanju tena i eliminaciji tamnih mrlja na koži. Svi proizvodi djeluju sinergijski pa je tako novi piling prvi korak u protokolu, koji ne samo da u 15 minuta znatno smanjuje hiperpigmentacije nego i povećava sposobnost kože da upije i iskoristi sastojke iz ostalih preparata u liniji. PowerBright Dark Spot Serum brzodjelujući je proizvod koji u samo nekoliko dana posvjetljuje ten, a dugoročno postiže ujednačenu boju. PowerBright Moisturizer SPF 50 dnevna je krema sa SPF-om koja štiti od oksidativnog stresa i njime uzrokovanih hiperpigmentacija, a istodobno hidratizira, umiruje i ublažava fine bore. PowerBright Overnight Cream hidratizira i njeguje noću, zaglađuje i ujednačava ten te smanjuje vidljivost finih linija.

PowerBright Dark Spot Peel
PowerBright Dark Spot Peel
PowerBright Dark Spot Peel

Foto: PR

Učitati još
Zatvori