Confetti nokti uvjerljivo su najzabavnija manikura ovog proljeća
Confetti nokti uvjerljivo su najzabavnija manikura ovog proljeća

Confetti nokti uvjerljivo su
najzabavnija manikura ovog proljeća

O manikurama koje želimo isprobati ovog proljeća već smo naveliko pisali. Ovih dana one najtrendi su svakako sedefaste, zelene i crvene, ali odmaknimo se malo od te klasike. Jedna neobična manikura na društvenim mrežama prikupila je priličan broj obožavatelja. Radi se o confetti manikuri koja je sve samo ne dosadna i jednobojna.

Radi se o manikuri s nude bazom koja je ukrašena šarenim krupnim šljokicama. Voljet će ju svi kojima je klasike već navrh glave. Ova manikura je zabavna, razigrana i strašno zanimljivima. Nema šanse da vam ovi nokti dosade do sljedeće manikure. Također, ako nekada uskoro imate rođendan (kao polovica naše redakcije), ovo je savršena rođendanska manikura.

Inače, confetti nokti iziskivat će malo više vremena jer svaku tu krupnu šljokicu treba pojedinačno namjestiti na noktima. To je bitno kako neka ne bi stršala i kako nokat ne bi bio grbav i hrapav. To znači malo više posla za vašu tetu noktaricu, ali rezultat je stvarno vrijedan toga.

Osim što je ova manikura zabavna sama po sebi, fora i jer ju možete prilagoditi. Šljokice možete staviti na sve nokte, samo na jedan ili dva, ili pak s njima možete napraviti french ombre efekt. Također, što više različitih oblika šljokica odaberete, to bolje. Ovo je doslovno manikura s kojom si možete dati oduška i nećete pogriješiti.

A sada ono najbitnije, kome stoji ovakva manikura? Najbolje će izgledati na prirodnijim duljinama, odnosno na kratkim noktima i na noktima srednje duljine i bademastog oblika. Sve duže forme mogle bi ipak biti malo prevrišteće i izgledati jeftino. Kod ovako upečatljivih noktiju bitno je naći ravnotežu između nail arta i duljine i oblika nokta. Ako ćete već birati dizajn koji privlači pažnju, onda neka nokti budu što prirodnije duljine i oblika. Tako ćete i dalje zadržati dozu elegancije.

Ovakvu manikuru možete napraviti i sami kod kuće, ali trebat će vam puno strpljenja. Šljokice trebate pomno poslagati, a trebate i čekati prilično dugo da se sve to osuši, osim ako nemate lampu za nokte.

Učitati još
Zatvori