Zašto društvene mreže toliko bruje o ovoj specifičnoj kremi za lice?
Zašto društvene mreže toliko bruje o ovoj specifičnoj kremi za lice?

Zašto društvene mreže toliko bruje o
ovoj specifičnoj kremi za lice?

Okretanje prirodnijim odabirima kada je u pitanju njega kože nije novitet, no brendovi i dalje kaskaju s ponudom usporedimo li izgled, kvalitetu sastojaka, inovativnost i cijenu proizvoda. Nažalost, većina cruelty free i veganskih brendova nije nužno pristupačne cijene, radi čega je stvaranje rutine njege na bazi prirodnih sastojaka, koji su ujedno prikladni za vegane, iznimno teška. Međutim, kao i uvijek, Tik Tok je učinio još jedan pristupačan proizvod viralnim – i ovaj put on doslovno ispunjava sve spomenute uvjete!

Byoma kao jedan od brendova budućnosti

Ako još uvijek niste čuli za brend Byoma, ovo je relativno novi britanski brend koji uspješno korača stopama The Ordinaryja i Typologyja. Ova kozmetika je ne samo vizualno privlačna, već i targetira gen Z. To znači da ima estetski privlačna pakiranja, formule na prirodnoj bazi, koje su prikladne za vegane. I prije svega, sve je dostupno ispod 20 eura!

Zasad u asortimanu imaju oko 20 proizvoda za različite tipove, ali i potrebe koža, no ono što ih spaja je kompleks triceramida (ceramidi, masne kiseline, kolesterol). Oni se nalaze u svakoj formuli. Ideja brenda je pružiti proizvode koji će riješiti željeni problem, no pritom i održavati kožnu barijeru otpornom i zdravom.

Veganska krema za lice iz snova

Byoma Moisturising Gel Cream jedan je od brendovih bestsellera i doista je prikladan za raznovrsne tipove koža. Prije svega, za one sklone dehidraciji. Uz niacinamid čije djelovanje će pospješiti hidrataciju, sadrži i moćnu hijaluronsku kiselinu te beta glukan poznat po umirujućem i obnavljajućem učinku za kožu. Dodatak zelenog čaja samo je pojačalo antioksidativno djelovanje i podržalo zaštitu kože od preranog starenja.

Proizvod je prikladan i za jutarnju i za večernju rutinu njege, nekomedogen je, ne sadrži alkohol ni parfem. Također, odobren je od strane dermatologa i ima pakiranje koje se može nadopunjavati. Doista, što više tražiti?

Byoma gel krema dostupna je na Cult Beauty webshopu.

Foto: Instagram (@taylor_hill, @josephineskriver)

Učitati još
Zatvori