Kompletna rutina za savršeno hidratiziranu kožu nakon ljeta
Kompletna rutina za savršeno hidratiziranu kožu nakon ljeta

Kompletna rutina za savršeno
hidratiziranu kožu nakon ljeta

Ljeto, odmor, sunčeva svjetlost i energija ljudskom organizmu donose brojne dobrobiti, od stvaranja vitamina D do oslobađanja od stresa i depresije. Usprkos tome, pretjerano izlaganje suncu može biti štetno za kožu i ostaviti vidljive posljedice. Prije svega, neumjereno izlaganje suncu izaziva prijevremeno starenje kože.

EUCERIN
EUCERIN

Kako njegovati kožu nakon ljeta

Nakon ljetnog uživanja koži često nedostaje hidracije. Ona se isušuje i vizualno gubi sjaj i čvrstoću. Stoga je održavanje optimalne hidracije ključno za zdravu kožu bez finih linija i bora.

Ključni sastojak koji sprječava da koža izgubi previše vlage je hijaluronska kiselina koja djeluje poput magneta privlačeći vodu na kožu. Obogatite rutinu njegom obogaćenom ovim potentnim sastojkom kako biste održali kožu hidriranom, zdravom i odgodili znakove starenja kože.

Eucerin anti-age serum koji briše bore

Ukoliko nakon ljeta primjećujete izražene fine linije, bore i suhoću kože upotpunite rutinu njege sa inovativnim Eucerin Hyaluron-Filler hidratantnim boosterom koji s 3x učinkom trenutno pruža vlažnost, povećava razinu hidracije u koži do 24 h te ispunjava fine linije i bore. Klinički i dermatološki dokazano prikladan je za sve tipove kože, uključujući osjetljivu kožu. Brzo se upija i ostavlja kožu glatkom i zdravom.

EUCERIN
EUCERIN

Eucerin Hyaluron-Filler maska za intenzivnu hidraciju kombinira dvije vrste visoko koncentrirane hijaluronske kiseline koje zaglađuju fine linije u gornjim slojevima kože, ali i prodiru u epidermalne slojeve u kojima nastaju dublje bore. Ova inovativna anti-age maska izrađena je od bio-celuloze, biorazgradivog materijala prirodnog podrijetla. Djeluje već kroz 5 minuta a kožu lica čini trenutno svježom, hidriranom i blistavom.

EUCERIN
EUCERIN

Eucerin hidracijski boost u svakoj prilici

Kada vam je tijekom dana potrebna dodatna hidratacija, nanesite Eucerin Hyaluron osvježavajući sprej za lice i tijelo. Prikladan za sve tipove kože, ovaj jedinstveni sprej trenutno otpušta hijaluronsku kiselinu u obliku osvježavauće maglice, a njime možete umiriti i hidrirati kožu lica i tijela u svakoj prilici. Poboljšava hidracijski sustav kože, zadržava vlagu te kožu čini glatkom i blistavom.

EUCERIN
EUCERIN

Savršena rutina za optimalnu hidraciju

EUCERIN
EUCERIN

FOTO: PR, Instagram (@hannaschonberg)

Učitati još
Zatvori