‘Butterfly Bridges’ novi je make up trend koji će rasturati čak i oni koji nisu vješti sa šminkom
‘Butterfly Bridges’ novi je make up trend koji će rasturati čak i oni koji nisu vješti sa šminkom

‘Butterfly Bridges’ novi je make up trend koji će rasturati čak i oni koji nisu vješti sa šminkom

Gotovo svakodnevno u svijetu ljepote pojavi se neki novi proizvod ili trend. Jedan od takvih je i ‘Butterfly Bridges’ i ovo je, za promjenu, trend koji će voljeti čak i oni koji nisu vješti u šminkanju. Naime, ne treba vam nijedan kistić, dovoljni su vam prsti i sjenilo po izboru.

‘Butterfly Bridges’ je toliko jednostavan, a efektan trend da je savršen čak i za jutro, kada malo prespavate alarm. Doslovno jednostavnije od ovog ne može, a izgleda predobro. Stoga, nije ni čudo da je ovaj trend u sekundi postao viralan. Vole ga oni koji obožavaju eksperimentirati sa šminkom, ali i oni koji se drže sigurnije zone i koriste nešto decentnije nijanse.

Što je ‘Butterfly Bridges’ trend?

No što je uopće ‘Butterfly Bridges’? Ovo ime označava trend nanošenja sjenila na unutarnji kut oka, vanjske gornje dijelove nosa, sve do obrva, odnosno donjeg kapka. Sjenila mogu biti u bilo kojoj boji koju volite ili koja paše vašim očima. Ako baš i niste sigurni koja je to, pisali smo o savršenim nijansama sjenila za plave, zelene i smeđe oči. Ako niste baš od eksperimentiranja, uvijek možete koristiti svijetle nijanse, one zlaćane ili roze.

Ovaj trend ‘zakotrljao’ se jer vam uz to ne treba previše drugih proizvoda. Nanesite svoju bazu na lice kako biste obično, prstom nanesite sjenilo na unutarnji kut oka, dodajte maskaru i to je to. Brže od toga ne može, a izgleda genijalno. Ovaj look sada je stekao posebnu popularnost jer su ga nosile manekenke za brend Deviate, na Tjednu mode u New Yorku. Potpisivao ga je vizažist Kabuki.

Naravno, za svakodnevni look ili onaj nosiv na posao, ovaj trend ćete ublažiti. Ne morate toliko daleko ‘blendati’ sjenilo, niti morate koristiti takve žarke boje. Svijetle nijanse, prihvatljive i za radno okruženje, otvorit će vaš pogled i vizualno povećati oči, a izgledat će efektno. No, ohrabrujemo vas da se poigrate bojama i da ih se ne plašite, tko zna, možda otkrijete svoju savršenu nijansu.

Učitati još
Zatvori