Zvijezda Stranger Thingsa drastično je skratila kosu i najavila veliki jesenski trend
Zvijezda Stranger Thingsa drastično je skratila kosu i najavila veliki jesenski trend

Zvijezda Stranger Thingsa drastično je skratila kosu i najavila veliki jesenski trend

Millie Bobby Brown, glumica koja je utjelovila Eleven u seriji Stranger Things, donedavno je imala kosu do struka. Gotovo sve je odrezala i sada ima oštri bob koji joj stoji genijalno. Čini nam se i da je ovakvom drastičnom promjenom najavila veliki jesenski trend u svijetu frizura.

S ljeta na jesen uvijek je vrijeme za promjene. Kosu treba oživjeti od sunca i soli, a često tražimo i način kako malo “začiniti” stvari. S godišnjeg se želimo vratiti svježi i s novom kul frizurom. Kosu možete ostaviti svjetlu, baš kao Millie, ili se možete odlučiti na toplije i tamnije tonove koji su hit u hladnijim danima.

millie bobby brown profimedia-0713266509

Uz to, bob je frizura s kojom nema puno posla. Naime hit su ovakvi ultra uredni i ravni, ali i oni razbarušeni oko kojih se ne treba puno truditi. Stoga, ako vam se ne da previše vremena prije posla posvetiti kosi, bob frizuru uvijek možete isfurati na, naizgled, nemaran način. Ona će i dalje izgledati dobro.

Još jedan plus uz sve to je i što će se bob puno kraće sušiti nego kosa do struka. Začas ćete imati frizuru, a nećete se puno pretrgnuti zbog nje.

Inače, bobovi raznih duljina hit su već neko vrijeme. Ovim ljeto vladali su dugi bob i boyfriend bob koji je bio hit 90-ih, a nosili su ga svi od Brad Pitta do Gwyneth Paltrow. Popularnost ove frizure ne čudi, ona paše uz svaki stil. Ako njegujete onaj više ženstveni, dovoljno je da u kosu dodate neki detalj, ako volite edgy stil, gel vam je najbolji prijatelj, ako ste u poslovnom svijetu, koja je bolja opcija od strogog boba?

Stoga, ako ste u raspoloženju za promjene i želite razbiti monotoniju, zašto ne biste odrezali malo (ili puno) kose? To je i tako samo kosa, narast će. Bob je, pak, dovoljno raznolika frizura da vam neće tako brzo dosaditi. Uvijek mu možete mijenjati teksturu ili položaj razdjeljka.

Učitati još
Zatvori