Bubble bath nokti: Novi trend za ljubitelje bezvremenskih i klasičnih manikura
Bubble bath nokti: Novi trend za ljubitelje bezvremenskih i klasičnih manikura

Bubble bath nokti: Novi trend za ljubitelje
bezvremenskih i klasičnih manikura

Ako preferirate klasičan, bezvremenski izgled noktiju, onda ste vjerojatno upoznati s nude nijansom laka za nokte Bubble Bath brenda OPI. Jedva prisutna ružičasta nijansa uvriježeno je ime i doista je savršeno za one koji cijene clean girl aesthetic ili quiet luxury. Toliko savršena kultna nijansa inspirirala je potpuno novi trend prigušenih, mliječnih manisa, prikladno nazvanih bubble bath nokti. Važno je napomenuti da za razliku od mnogih neutralnih trendova noktiju, bubble bath manikura nije posve prozirna. Umjesto toga, postiže ravnotežu između svijetloružičaste i mliječno bijele boje. Međutim, ako više volite proziran finish, izgled se može prilagoditi brojem slojeva koje nanosite i točne nijanse laka za nokte koju odlučite koristiti.

Što su bubble bath nokti?

Bubble bath nokte karakterizira nude, blijedo ružičasti izgled noktiju koji je postao popularan zahvaljujući OPI-evoj poznatoj nijansi – Bubble Bath. U osnovi, to je ružičasto-bež boja za nokte za one koji žele da im nokti izgledaju sjajno i prirodno. Osim toga, čine savršenu bazu za bilo koji dizajn.

Kako napraviti bubble bath nokte?

Pjenušave nokte lako je nabaviti kod kuće ili u salonu. Kada završite s kućnom manikurom s njegovanjem zanoktica te turpijanjem i oblikovanjem noktiju, jednostavno nanesite dva sloja ružičasto-bež laka za nokte po izboru, a zatim završite sjajnim gornjim slojem. Još jedna stvar koju morate imati na umu kada nosite minimalističku manikuru jest osigurati da vaše zanoktice izgledaju zdravo. Uostalom, izloženi su bez živopisnih noktiju koji bi vam ometali pozornost. Obavezno premažite kožu oko noktiju uljem za zanoktice svaki dan kako bi bili hidrirani i glatki.

Odabir boje ovisi o tonu vaše kože, ali neke popularne poluprozirne opcije, uključuju OPI Bubble Bath, CHANEL LE VERNIS Ballerina, Essie Topless and Barefoot i Dior Abricot Base Coat. 

chanel le vernis
chanel le vernis - 111 ballerina
opi bubble bath
OPI. Bubble Bath
dior diorlisse abricot
dior diorlisse abricot
essie topless and barefoot
essie topless and barefoot

Foto: Instagram (@kimkimnails, @raelondonnails), CHANEL, Dior, OPI, Essie

Učitati još
Zatvori