Stigli su i adventski kalendari prepuni lakova za nokte za savršenu manikuru
Stigli su i adventski kalendari prepuni lakova za nokte za savršenu manikuru

Stigli su i adventski kalendari prepuni lakova
za nokte za savršenu manikuru

Božić je za 74 dana, a beauty brendovi nikada nisu napornije radili da što prije izbace blagdanske kolekcije. Ove godine kao da se natječu tko će izbaciti bogatije i ljepše setove. Osim beauty adventskih kalendara koji su prepuni iznenađenja, tu su blagdanski setovi i posebne blagdanske kolekcije i o svemu tome smo već pisali. Ipak, dosad smo nekako bili fokusirani na lice i kosu, odnosno skincare, šminku i proizvode za njegu kose.

Sada se prebacujemo na nešto još zabavnije, a to su adventski kalendari s lakovima za nokte. Ako kao i mi obožavate lakirati nokte i brinuti se o njima, ovo odmah možete pokloniti sami sebi, samo ne znamo kako ćete se strpiti do adventa i otvarati po jedan prozorčić svaki dan. Ako, pak, ovo silno želite na poklon za Božić, sada je vrijeme da “slučajno” ovaj link s popisom tih adventskih kalendara, pošaljete onome tko će vas darovati.

Što sadržavaju adventski kalendari s lakovima za nokte?

Adventski kalendari s lakovima za nokte, kao i svi drugi dolaze u prekrasnim pakiranjima. Oni će, stoga izgledati savršeno pod božičnom jelkom. No to je naravno samo pakiranje, ono bitno nalazi se unutra. Iza svakog prozorčića nova je nijansa laka. U nekima dolaze i rašpe za nokte, a većinom ćete se ovim kalendarima opremiti najraznijim lakovima koji postoje.

Dio kalendara koje smo pronašli sadržava i nešto profesionalniju opremu. Tu su LED lampe, gel lakovi, gelovi i sjajni top coat. Neki dolaze i sa sredstvima za skidanje laka tako da ste kompletno opremljeni. Ako razmišljate o kupnji ovih kalendara, za sebe ili nekog sebi dragog, u nastavku donosimo najljepše koje smo pronašli za Božić pred nama.

 

Njihove cijene variraju, no trudili smo se izabrati ponešto za svačiji džep. Tu su neke luksuznije varijante, ali i ona pristupačnije. Ipak, sve su jednako kvalitetne i jednako će razveseliti onoga kome ovaj adventski kalendar želite pokloniti.

Adventski kalendari s lakovima za nokte
opi
Adventski kalendari s lakovima za nokte
opi
Adventski kalendari s lakovima za nokte
essie
Adventski kalendari s lakovima za nokte
ciate
Adventski kalendari s lakovima za nokte
Mylee
olive & june
Barry M

FOTO: Instagram (@the_minimalist_manicurist, @gel.bymegan),
AdventCalendar, Opi, Olive&June, Wallmart, LookFantastic, Ciate

Učitati još
Zatvori