Charlotte Tilbury ima novu kolekciju make up setova. Zaštitna lica su legendarne Kate Moss i Twiggy
Charlotte Tilbury ima novu kolekciju make up setova. Zaštitna lica su legendarne Kate Moss i Twiggy

Charlotte Tilbury ima novu kolekciju make up setova. Zaštitna lica su legendarne Kate Moss i Twiggy

Mnogima se još čini prerano razmišljati o Božiću i božićnim poklonima, no čini se da to nije tako. Svatko tko je netko u beauty svijetu već je izbacio svoje adventske kalendare, beauty setove i božićne kutije. Sve to savršeno je za darivanje beauty entuzijasta koje imate oko sebe. Uz to, takvi setovi obično su odlična vrijednost za novac jer više proizvoda dobijete povoljnije nego da kupujete svaki posebno.

Društvu koje lansira božićne setove u listopadu upravo se pridružio i brend Charlotte Tilbury. Oni su izbacili ‘Studio Tilbury’ kolekciju. Ona sadržava, prije svega, njihove bestsellere, ali i potpuno nove proizvode stvorene da budu božićni pokloni. Bilo tko, tko se imalo razumije u šminku, poznaje kvalitetu Charlotte Tilbury proizvoda i zna da je ovo zaista dobar božićni poklon.

Charlotte Tilbury nova kolekcija okupila je ikone. Zaštitna lica ove kolekcije su legendarne Kate Moss i Twiggy, britanska glumica Lily James te manekenka Jourdan Dunn. Sudeći po objavama, ova blagdanska kolekcija trebala bi u svačiju beauty rutinu unijeti malo čarolije. S obzirom na to da je sve prepuno šljokica, ne sumnjamo da će se to i dogoditi.

Ono što se najviše ističe u cijeloj kampanji je nevjerojatno blistava koža svih uključenih. I to se ne odnosi samo na lice, njihovo tijelo prekriveno je svjetlucavim pigmentima od kojih se svjetlost savršeno odbija. Upravo to daje dojam te Charlotte Tilbury čarolije.

Što sve sarži Charlotte Tilbury nova kolekcija

Charlotte Tilbury nova kolekcija za blagdane prepuna je metalik kremastih sjenila, tu su i ona s krupnim šljokicama. Ona dolaze u zlatnoj, tamno sivoj, rose gold nijansi i mnogim drugima. Može ih se uzeti pojedinačno ili u setu s kremastim sjenilo koje je u obliku olovke za oči. Tu su i prekrasne palete za lice koje sadrže rumenilo i highlighter.

Tu je i set za savršenu kožu, on sadrži novi hidratantni korektor i novi puder u kamenu. Tu su i setovi za blistavu kožu. Slijedi set za savršeno sočne usnice, on sadrži četiri proizvoda te set za najsenzualniji pogled, koji sadrži gel za obrve i maskaru. S obzirom na to da je blistava koža glavna zvijezda kampanje za ovu novu kolekciju, tu je i glow toner.

Što je još u kolekciji možete pogledati na Charlotte Tilbury stranici.

FOTO: Instagram (@charlottetilbury)

Učitati još
Zatvori