Prijavite se za testiranje Design by Keune proizvoda za styling i njegu kose
Prijavite se za testiranje Design by Keune proizvoda za styling i njegu kose

Prijavite se za testiranje Design by Keune
proizvoda za styling i njegu kose

Dolaskom toplih proljetnih dana, vrijeme nas neodoljivo priziva na promjenu. Ona može biti u sitnicama koje čine svakodnevicu drugačijom, no u slučaju žena, najčešće je povezana uz novu frizuru.

Novi pramenovi, boja, kraći rez ili, ponajviše, šiške kao da nam daju uvertiru u novo poglavlje života koja će sada biti bolje i uzbudljivije. No ako niste od drastičnih promjena, ona se na kosi može vidjeti i već s kreiranjem nove frizure kod kuće.

Umjesto punđe svežite visoki rep, ravnu kosu nakovrčajte ili neuredni rep učvrstite i zaližite gelom visokog sjaja. Dajte si dašak svježine promjenom koju je jednostavno učiniti, a koja će vas motivirati na boljitak tijekom proljeća. Kako bismo vam u tome pomogli, u suradnji s brendom Keune odlučili smo vam pokloniti Design by Keune proizvode za styling i njegu kose.

Drogerijska linija salonske kvalitete

Povodom stotog rođendana Keune je uveo novu liniju proizvoda za njegu i styling kose, Design by Keune. Ona pruža savršen odgovor za sve potrebe kose suvremenih žena. Linija se sastoji proizvoda za njegu te proizvoda za styling kose. Njega uključuje Color Care šampon i regenerator za zaštitu boje, Keratin za zaglađivanje i njegu s keratinom, Repair za dubinsko obnavljanje, Silver Reflex za neutralizaciju žutih tonova kod plave kose te Daily Use s laganom formulom za svakodnevnu njegu.

Design Styling sadrži proizvode za oblikovanje kose i završni styling: Sprej za kosu s jakim učvršćivanjem ne otežava kosu, Strong Paste za oblikovanje s mat završnim rezultatom koristi se za jako učvršćivanje, a Curl Cream daje definiciju prirodno valovitoj i kovrčavoj kosi. A svi Keune proizvodi su 100% bez okrutnosti, ne testiraju se na životinjama, a odbijaju prodavati proizvode Keune u zemljama u kojima je testiranje na životinjama obavezno.

Svi Design be Keune proizvodi dostupni su na policama DM-a, Müllera i BIPA-e i jedini su Keune proizvodi koje možete kupiti u maloprodaji.

Kako se prijaviti za testiranje Design by Keune proizvoda?

Prijavite se za testiranje Design by Keune proizvoda u nastavku. Ispunite obrazac za prijavu, nakon čega ćemo 30 sudionika ankete s najkreativnijim odgovorom poslati Design by Keune proizvode koje će imati priliku testirati 14 dana. Nakon toga – čekamo vašu ocjenu!

Nakon 14 dana, svima koji su osvojili proizvode poslat ćemo kratki anketni upitnik na mail, u kojem ćete moći podijeliti svoje dojmove o proizvodima i adekvatno ih ocijeniti.

Prijave su završene. Hvala svima na sudjelovanju. Dobitnici će biti obaviješteni uskoro!

Foto: Sanja Tušek

Učitati još
Zatvori