Keune X Joseph Klibansky kolekcija koja nas je na prvu oduševila
Keune X Joseph Klibansky kolekcija koja nas je na prvu oduševila

Keune X Joseph Klibansky kolekcija koja
nas je na prvu oduševila

Keune Haircosmetics najveći je nizozemski proizvođač profesionalnih proizvoda za kosu. Ova obiteljska tradicija duga sto godina počela je s Janom Keuneom, ljekarnikom iz Amsterdama, davne 1922. godine. Od tada, Keune je prerastao u multinacionalnu kompaniju, a pritom nije izgubio tradicijske i obiteljske vrijednosti. Prisutan je u više od 80 zemalja svijeta, a cijeli posao i dalje vodi obiteljska tvrtka.

Keune X Joseph Klibansky kreativna kolaboracija

U čast stote godišnjice postojanja Keune Haircosmetics lansirana je nova kolekcija naziva Kolekcija Keune X Joseph Klibansky. Ovu kolekciju krase posebno dizajnirana pakiranja proizvoda za stiliziranje kose. Inače je jubilarna linija dostupna ograničeno vrijeme, a proizvode od 5. rujna možete pronaći u Keune frizerskim salonima i Keune Hair Pointu, kao i na Keune webshopu.

Mi smo upravo u čast stote obljetnice postojanja Keune Haircosmetics, odlučili darovati proizvode iz limitirane hero kolekcije. Pravila za sudjelovanje se nalaze u nastavku, a sretan dobitnik ili dobitnica osvojiti će sljedeće proizvode:

  • Style Ultra gel  – kombinacija gela i pomade, za lijep izgled sa sjajem.
  • Style Freestyle spray – Neizbježan završni dodir. Fin, lagan sprej za blistav sjaj. Sadrži UV filter. Za kosu kojoj je potreban super sjaj
  • Style Strong Mousse – Pjena za volumen, za sve tipove kose..
  • The Royal Tribute Hair Serum – Multifunkcionalni serum Royal Tribute, kruna ove linije, mekog je mirisa inspiriranog tulipanima i obogaćen vitaminom E. Kosi pruža savršenu zaglađenost i zdravi sjaj, a naziv je dobio po tituli koju je kraljevska obitelj na stotu godišnjicu dodijelila brandu Keune za uspješno poduzetništvo.

 

Journal September Giveaway na Instagramu

Što trebate napraviti?

U subotu, 10. rujna, u 12 sati ćemo objaviti sretnog dobitnika/cu!

Pravila nagradnog natječaja pročitajte OVDJE.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori