Znate li kako stilizirati kosu zimi bez da je oštetite?
Znate li kako stilizirati kosu zimi bez da je oštetite?

Znate li kako stilizirati kosu zimi
bez da je oštetite?

Volimo ponavljati koliko je krucijalno njegovati kosu na ispravan način zimi želite li zadržati kvalitetnu, čvrstu i otpornu vlas. Naime, padom temperature, pada i količina vlage u zraku, a takvo vrijeme je izrazito pogodno za sušenje, oštećenje i pucanje kose. Upravo zato zimi češće imate problema s elektricitetom u kosi, ona je sklonija pucanju i lakše se petlja i kada je suha. To vam daje do znanja kako je kosa isušena i nedostaje joj vlage, a jedini spas dolazi zapravo u prilagodbi načina njege i životnog stila.

Kako njegovati kosu zimi?

• Uložiti u kvalitetan šampon i regenerator za hidrataciju
• Tjedno raditi maske za dubinsku obnovu vlasi
• Povremeno raditi uljne pakunge
• Nabaviti ovlaživač zraka
• Ne prati kosu prečesto

No što kada bismo vam rekli da i dalje možete uživati u izradi ravnih ili kovrčavih frizura, bez brige da oštetite kosu? Pronašli smo idealne proizvode za oblikovanje kose ne samo za zimu – već i za cijelu godinu.

Remington PROluxe You® linija proizvoda

Remington predstavlja novitete za oblikovanje kose salonske kvalitete koji omogućuju oblikovanje frizura bez oštećenja. Naime, namijenjeni su personaliziranom pristupu njezi kose kako sadrže StyleAdapt™ tehnologiju koja spoznaje, prilagođava i personalizira toplinu rada jedinstvenim potrebama vaše kose. Tako se postižu rezultati koji traju cijeli dan, a pritom su zdraviji!

Upoznajte nove Remington proizvode

PROluxe You linija se sastoji od 5 proizvoda (sušilo, pegla, styler (wand), grijana četka i Hot air styler (četka na vrući zrak). Sušilo za kosu omogućuje brzo sušenje kose, difuziju kovrča i oblikovanje frizure, uređaj za ravnanje ravna i zaglađuje kosu, grijana četka omogućuje oblikovanje valova te voluminozne i lepršave frizure, četka na vrući zrak omogućuje feniranje i sušenje kose istovremeno, dok styler služi za kovrčanje kose.

PROluxe You Adaptive sušilo za kosu

PROluxe You Adaptive sušilo za kosu idealno je za sve koji i dalje preferiraju oblikovanje frizure s dobrim starim četkama. Naime, njegova StyleAdapt tehnologija nudi tri načina rada: brzo sušenje, sušenje difuzorom te oblikovanje, sve naravno uz spoznavanje, prilagođavanje i personaliziranje topline.

Uz to, ima napredni dijamantni i keramički sloj, nudi 3 postavke brzine i topline te ima LCD ekran na kojem se jasno mogu vidjeti i prilagođavati postavke. Sušilo stiže i s tri nastavka za oblikovanje kose; tanki koncentrator zraka za styling, široki koncentrator zraka za sušenje kose te difuzor zraka. Ne smijemo zaboraviti da nudi i tretman ionima i hladno puhanje, a uz zakretni kabel od 3 metra čini nam se kao idealan izbor za frizure on-the-go.

PROluxe You Adaptive pegla za kosu

Jeste li ikada čuli za peglu za kosu koja postaje pametnija svakim korištenjem? Naime, PROluxe You Adaptive pegla za kosu uz StyleAdapt tehnologiju i kvalitetan senzor očitava temperaturu vaše kose 2500 tijekom svakog oblikovanja, prilagođava idealnu temperaturu za stiliziranje vašeg tipa kose te pamti optimalan način oblikovanja za vas – i doista s vremenom daje još bolju zaštitu, a jednako dugotrajnu frizuru! Inače, uređaj nudi do 185 stupnjeva zagrijavanja radi minimalnog oštećenja kose i izrađen je od materijala koji nudi optimalno gladak izgled kose.

Naime, njegov napredni dijamantni i keramički sloj ima 10 x više keramike i ispunjen je dijamantnim česticama, što osigurava ravnomjernu raspodjelu topline i omogućuje da uređaj 5 x lakše klizi kroz kosu, pomažući vam u stvaranju glatke i ravne frizure. Pritom omogućuje i pamćenje dva različita tipa kose pa tako proizvod mogu dijeliti mama i kćer, dvije sestre, prijateljice… Imate li redovitu naviku ravnanja kose, ovo je tip uređaja u koji biste mogli uložiti.

PROluxe You Adaptive Styler

Želite li uvijač za kosu koji je vrlo jednostavan za rukovanje, a pritom daje salonski rezultat bez oštećenja, sugeriramo ovaj Remingtonov PROluxe You Adaptive Styler. Naime, ovaj uređaj ima inteligentni mikroprocesor kojem senzor šalje temperaturna očitanja tijekom kovrčanja kose, koja mikroprocesor sprema i tako uz daljnje korištenje omogućuje još čvršću frizuru uz minimalna oštećenja kose.

Moramo spomenuti i napredni dijamantni i keramički sloj s teksturom koja sprječava proklizavanje kose, što omogućuje preciznije formiranje kovrča. Također, i styler nudi dva korisnička profila, pa je idealan za dijeljenje s cimericom ili sestrom, zagrijava se u 30 sekundi i dolazi u pakiranju s podlogom i rukavicom za oblikovanje kako biste frizuru mogli izraditi bez stresa, ako nemate iskustva s ovakvim ili sličnim uređajima za toplinsko oblikovanje.

Proizvodi su dostupni na Remington prodajnim mjestima, a više detalja o proizvodima potražite na službenoj Remington web stranici.

*U Elipsu su svi PROluxe you proizvodi na -25% od 1.12.2022 do 31.12.2022.

Foto: Remington, Instagram @maralafontan

Učitati još
Zatvori