Koja beauty iznenađenja pokloniti ovog Božića?

Kada je riječ o božićnim poklonima, često pribjegavamo kupnji kozmetike, i to iz dva razloga. Ponekad jednostavno nemamo ideje što drugo kupiti ili s druge strane u svojoj okolini imamo osobu koja obožava sve beauty sitnice, bilo da su u pitanju parfemi, dekorativna ili preparativna kozmetika. Neovisno o tome koji tip osobe iz svoje okoline darujete, danas vam donosimo prijedloge koji će vam sasvim sigurno pomoći nađete li se u nedoumici. S njima će vaš poklon biti dovoljno kreativan, ali i dobro pogođen.

Klasici koji uvijek dobro prolaze kao poklon ispod bora klasični su crveni ruževi za usne ili palete neutralnih sjenila za oči. Osoba koja voli make up, bit će zadovoljna ako u svojoj vrećici pronađe ‘alat’ za nanošenje make upa, kultni BeautyBlender ili Real Techniques kistove koji su nedavno stigli i na hrvatsko tržište. Za sve beauty kolekcionarke, savršen dar je veliki set ruževa za usne koji u prodaji ima NYX Professional Makeup.

L’Occitane i Douglas pripremili su obilje prigodnih poklon paketića, u kojima se kriju njihovi najbolji proizvodi; od krema za ruke do do setova za njegu kože lica i tijela. Tu su još dva proizvoda za njegu a kojima definitivno nećete pogriješiti – jedan je Nuxe zlatno ulje, a drugi ulje s mirisnim notama J’adore parfema, kojeg je ovih blagdana lansirala beauty kuća Dior.

 

0