NYX Professional Makeup otvara svoju prvu trgovinu u Hrvatskoj

nyx

Poduljoj listi brendova koji su svoje proizvode odlučili ponuditi i hrvatskoj publici, sada se i službeno pridružuje američki NYX Professional Makeup, koji u zagrebačkom Arena Centru ovog listopada otvara svoju prvu prodavaonicu.

NYX Cosmetics drogerijski je makeup brend, koji je već godinama popularan među svim ljubiteljicama dekorativne kozmetike, a podjednako ga vole beauty blogerice, kao i profesionalni makeup artisti, koji cijene inovativne proizvode NYX-a, ali i činjenicu da se brend zadržao u cijenom prihvatljivom rangu, bez obzira na to što se asortiman svake godine sve više širi i poboljšava.

nyx2

NYX Professional Makeup sada je 17-godišnjak kojeg je osnovala Toni Ko, a kroz godine evoluirao je u pola milijuna dolara vrijedan beauty brend. Dosad smo ga mogli naručivati direktno iz SAD-a, a u posljednje vrijeme i kod nas su se pojavile trgovine koje su uz mnoge druge kozmetičke marke držale i NYX. Sada se ipak možemo veseliti cijeloj i sveobuhvatnoj NYX kolekciji i svim novitetima koji će dolaziti na globalno tržište. Neke od najpopularnijih NYX proizvoda koje biste mogli nabaviti donosimo u nastavku.

nxy-cosmetics-intense-butter-gloss

NYX Cosmetics Intense Butter Gloss

nyx-matte-lipstick

NYX Matte Lipstick

nyx-slim-lip-pencil

NYX Slim Lip Pencil

nyx-lip-lingerie

NYX Lip Lingerie

nyx-wonder-stich

NYX Wonder Stick

nyx-eye-shadow-base

NYX Eye Shadow Base

nyx-hightlight-contour-pro-palette

NYX Highlight Contour Pro Palette

nyx-all-over-balm

NYX All Over Balm

nyx-makeup-setting-spray

NYX Makeup Setting Spray

nyx-pore-filler

NYX Pore Filler

Foto: NYX Professional Makeup

Komentari