Mat crveni ruževi za usne

Celine crveni ruževi za usne

Céline

Među najvećim beauty trendovima aktualne sezone našli su se tamni i dramatični ruževi za usne, no crveni ruž klasik je kojeg se mnoge žene neće odreći ni onda kada industrija ljepote nameće neke nove standarde.

Crvenog ruža i njegove kultne boje ove se jeseni ne odriče ni modna i beauty kuća Chanel, koja je upravo njemu posvetila cijelu jednu make up kolekciju. Jedino što se mijenja kada je u pitanju ovaj klasik nad klasicima, same su nijanse u kojima se pojavljuje. U ovoj su sezoni tako zaživjeli crveni tonovi koji su mrvicu dublji, sadrže malo roskastog podtona u sebi i vrlo su ženstveni. A još kada dolaze u mat teksturama, imate ruž koji je ultimativni hit sezone.

Alexis Mabille crveni ruž

Alexis Mabille

Još jedna dobra vijest je da će tonovi crvenog ruža koji trenutno vladaju dobro pristajati svim tonovima kože; kako onim svijetlima, tako i tamnima. Mat finiš, efekt je koji će grliti usne cijele sezone, a ove zime pronaći ćete ga u klasičnim ruževima za usne ili u malim bočicama vrlo aktualnih tekućih ruževa za usne, koji za sobom ostavljaju intenzivnu crvenu boju i mat trag. Od drogerija do parfumerija, u prodaji su dostupni mnogi solidni mat crveni ruževi koji mogu postati samo vaši u narednim tjednima i mjesecima. Donosimo favorite:

 

Foto: IMaxTree

Komentari