Zimsko putovanje iz snova

Zimsko putovanje iz
snova

Iako zimi okovan snijegom i ledom, sjever nosi prilike za magična putovanja. Praćenje aurore borealis jedan je od najvećih trendova u putovanjima, gdje se brojni turisti odlučuju za posjet najpopularnijim destinacijama čak i pod vrlo niskim temperaturama kako bi mogli promatrati ovo prirodno čudo.

Zimsko putovanje o kojem sanjamo

Ovu magičnu i jednu od najljepših prirodnih pojava na svijetu možete vidjeti na krajnjem sjeveru Zemlje, a gdje god ju promatrali svi koji su iskustvo doživjeli jedva da su ga riječima mogli opisati. Kako takve magične trenutke želimo zadržati što je dulje moguće i učiniti ih posebnijim u skandinavskim zemljama domislili su se jednom skoro pa hedonističkom doživljaju aurore borealis.

Mnogi se hoteli otvaraju usred “ničega” kako bi svojim gostima pružili nezaboravno zimsko iskustvo. Jedan od njih je i The Northern Lights Village, koji se nalazi u mjestu Saariselkä u Laponiji, Finskoj. Smještaj se sastoji od puno malih kućica/soba sa staklenim krovom. Krevet je smješten na savršenoj poziciji da iz kreveta možete promatrati sjeverno nebo te uživati kao nikad do sad.

Osim iskustva promatranja aurore borealis, u ovom hotelu pružit će vam pravo snježno iskustvo o kojem sve možete doznati na službenoj stranici.

Foto: Instagram

Preporuka

Zatvori