Finsko selo staklenih iglua za odmor kao iz bajke
Finsko selo staklenih iglua za odmor kao iz bajke

Finsko selo staklenih iglua za
odmor kao iz bajke

Levin Iglut je mjesto koje bi vam moglo ponuditi najautentičniji zimski ambijent za odmor kao iz bajke. Ovo osebujno finsko selo krije najljepše staklene iglue koji pružaju najbolje poglede na polarnu svjetlost. Osim što je pogled fascinantan, ugođaj je tako topao u ušuškanom grijanom prostoru gdje je svaki detalj čaroban. Stakleni iglui su vrlo omiljene destinacije za ispunjavanje rođendanskih želja jer spavanje usred magične finske prirode i čarolija svjetlosti, čine najdivniji osjećaj koji možete zamisliti.

Okruženje

Ovo udobno selo iglua smješteno je na rubu šume u Laponiji. Zbog svog položaja na Arktičkom krugu, Laponija ima 6 mjeseci dugu zimu (od kolovoza do travnja), što je rezultiralo tamnim nebom kao odličnom podlogom za promatranje polarne svjetlosti. Čak i bolje, Levin Iglut je dosta udaljen od većih gradova, a u blizini se nalazi samo nekoliko skijališta, tako da je svjetlosno onečišćenje minimalno. Ovo je mjesto stoga pruža jedinstven ugođaj za pravi zimski wonderland.

Bajkovit pogled na polarnu svjetlost

Velike prozirne površine Levin Igluta pružit će vam pogled na polarnu svjetlost, a da pritom uopće nećete morati napustiti krevet. I nemojte dopustiti da vas izgled ovih staklenih iglua zavara. Naime, iako su od stakla, grijani su na električnu energiju i nude predivan osjećaj udobnosti interijera. Ono je posebno zanimljivo, na ovim igluima prozori nikada nisu zamagljeni. Osim topline, svaki iglu sadrži kuhinju, kupaonicu, WiFi i krevete. Dostupne su dvije vrste iglua: Premium koji je idealan za dvije osobe i Superior koji je udoban smještaju za dvije odrasle osobe i dvoje djece.

Zabavno je i izvan iglua

Tražite li svježi zrak sjevera? Ovdje možete uživati u brojnim zimskim aktivnostima na otvorenom, uključujući snježne šetnice, snowmobiling i vožnju saonicama. A u blizini je i nekoliko skijališta. Kad od svega toga ogladnite, posjetite restoran Aurora Sky gdje osim u fascinantnom pogledu možete uživati i u skandinavskim gastro favoritima kao što su sob, sirevi, juha od jastoga, patka i kolač od pistacije.

Učitati još
Zatvori