Stigao je video s Journal Xmas Partyja u Laubi – doživite atmosferu nezaboravnog partyja
Stigao je video s Journal Xmas Partyja u Laubi – doživite atmosferu nezaboravnog partyja

Stigao je video s Journal Xmas Partyja u Laubi – doživite atmosferu nezaboravnog partyja

Još jedno čarobno izdanje Journal Xmas partyja je iza nas. U blagdanskoj atmosferi, ugodnom društvu i predivno uređenoj Laubi družili smo se do ranih jutarnjih sati. U suradnji s agencijom Alert, dio naših klijenata, suradnika i prijatelja na jednu večer odveli smo u zemlju kojom vlada božićna čarolija.

Čarobna božićna priča u Laubi

Uvijek prekrasna Lauba, zahvaljujući vještim rukama i bujnoj mašti Saše Šekoranje, transformirala se u božićnu šumu, usred koje je bio konjić koji je evocirao sjećanja na djetinjstvo – doba kada nam se Božić činio kao najposebnije doba godina. Igrom svjetla stvorena je posebna atmosfera, dok su okrugli stolovi bili strateški posloženi i inspirirani kultnim Cipriani zabavama.

Zabava popraćena vrhunskim gastro specijalitetima, pićima i dobrom atmosferom i ovog je puta oduševila sve posjetitelje, naše drage klijente, suradnike i prijatelje. Tko je sve posjetio party možete pogledati ovdje.

Naš Journal Xmas Party sad je dobio i službeni video. Pogledajte djelić divne atmosfere koja će se još dugo pamtiti.

Koncert Damira Kedže

Kao uvertira u sve što nas je tijekom noći čekalo, bio je koncert Damira Kedže koji je sve prisutne zabavljao na maloj pozornici. Dok su se uzvanici polako okupljali, Damir Kedžo je sjajnim glazbenim repertoarom zagrijavao sve prisutne. Uz dobro poznate glazbene klasike, Kedžo je svojim glazbenim uspješnicama napravio sjajan uvod u cjelovečernju zabavu. Ovaj je nastup bio dobar uvod u sjajnu večer koju smo zaokružili bogatim sadržajem.

Prljavo kazalište dovelo je atmosferu do vrhunca

Nakon emotivnog govora osnivačice portala Journal.hr i Journal.rs Ive Radić i plesa s glavnim performerom večeri Marijom Petrekovićem, pao je zastor i na velikoj pozornici pojavio se bend kojeg vole sve generacije Prljavo kazalište. Bezvremenski hitovi “zapalili” su Laubu, a gotovo da više i nije bilo uzvanika koji je ostao sjediti.

Journal Xmas Party 2022

U dva sata fantastičnog koncerta, uz sve najveće hitove ovog benda, plesalo se i pjevalo iz sveg srca. Tako je još jedan Journal Xmas Party pokazao kako su blagdani uvijek ljepši kada ih slavimo zajedno. Pjevajući hitove poput Sve je lako kad si mlad, Slaži mi, Marina, Moj bijeli labude i druge, Lauba je uskočila u božićno ozračje kakvo samo Prljavci mogu prirediti. Ova večer tako će svima ostati u lijepom sjećanju s uspomenama koje ćemo dugo pamtiti.

Zavirite u goody bag ovogodišnjeg Journal Xmas Partyja

Naši gosti kući nisu otišli praznih ruku jer smo za njih pripremili, već tradicionalni Journal Xmas Goody Bag. Paket s pregršt poklona gosti su s veseljem odnijeli kući, a što se sve nalazilo unutra saznajte ovdje, a najbolje fotografije s partija izdvojili smo ovdje.

Na kraju, veliko hvala želimo uputiti svim sponzorima i suradnicima koji su pomogli u realizaciji još jednog Journal Xmas partyja. Hvala tvrtkama CitroënTanquerayAperolJohnnie WalkerJanaJamnicaBadel 1862 (Antique Pelinkovac, vina Korlat i Vezak, Martini Prosecco), CocktaVindijaLedoMagnoliaCroatia OsiguranjeHPKeune i Philips.

Zahvaljujemo agenciji Alert na organizaciji još jednog u nizu Journal partyja.

Zahvaljujemo Saši Šekoranji na uređenju ovogodišnjeg izdanja Journal Xmas partyja.

Zahvaljujemo svim sponzorima i suradnicima koji su omogućili realizaciju Journal goody baga: Poliklinika Lohuis FilipovićCitroënJohnnie WalkerCroatia osiguranjeJanaKeuneGrimbergenForever Young kolagen NutriagePodravkaVichyČakovečki mlinoviMyrklBorboletaVindija.

TKO JE SVE POSJETIO JOURNAL XMAS PARTY DONOSIMO OVDJE.

KAKO JE BILO NA OVOGODIŠNJEM JOURNAL XMAS PARTYJU U LAUBI DONOSIMO OVDJE.

KEDŽIN NASTUP NA JOURNAL XMAS PARTYJU POGLEDAJTE OVDJE

KAKO JE IZGLEDAO KONCERT PRLJAVOG KAZALIŠTA KOJE JE DOVELO ATMOSFERU DO VRHUNCA NA JOURNAL XMAS PARTYJU U ZAGREBAČKOJ LAUBI, DONOSIMO OVDJE.

U GOODY BAG JOURNAL XMAS EVENTA ZAVIRITE OVDJE.

BEST OF FOTOGRAFIJE S JOURNAL XMAS EVENTA POGLEDAJTE OVDJE.

 

Učitati još
Zatvori