Sjajan glazbeni nastup Damira Kedže koji je zagrijao atmosferu na Journal Xmas partyju
Sjajan glazbeni nastup Damira Kedže koji je zagrijao atmosferu na Journal Xmas partyju

Sjajan glazbeni nastup Damira Kedže koji je zagrijao atmosferu na Journal Xmas partyju

Još jedno čarobno izdanje Journal Xmas partyja je iza nas. U blagdanskoj atmosferi, ugodnom društvu i predivno uređenoj Laubi družili smo se do ranih jutarnjih sati. Kao uvertira u sve što nas je tijekom noći čekalo, bio je koncert Damira Kedže. Ovaj je nastup bio dobar uvod u sjajnu večer koju smo zaokružili bogatim sadržajem. Cijeli party za moderiranje i podizanje atmosfere zaslužan je bio jedan jedini i neponovljivi Mario Petreković.

Kako je izgledala atmosfera, provjeriti možete ovdje i također otkriti tko je sve posjetio sinoćnji Journal Xmas party.

Damir Kedžo kultnim nas je hitovima uveo u party večer

Ono što je svakako doprinijelo ukupnom dojmu Journalovog Xmas partyja u stilu Ciprijani zabave jest koncert Kedže koji je sve prisutne zabavljao na maloj pozornici i svojim nas pjesmama zagrijao i rasplesao te dobro pripremio za iznenađenje večeri – nastup Prljavaca.

Raskošna dvorana Laube na jednu večer postala je kulisa čarobne Journalove adventske priče. Dok su se uzvanici polako okupljali, Damir Kedžo je sjajnim glazbenim repertoarom zagrijavao sve prisutne. Uz dobro poznate glazbene klasike, Kedžo je svojim glazbenim uspješnicama napravio sjajan uvod u cjelovečernju zabavu.

Video s Journal Xmas partyja 2022. pogledajte ovdje:

Sjajna atmosfera na Journal Xmas partyju

Uz najveće hitove ovog glazbenika te pratnju sjajnog benda, u Laubi nitko nije sjedio. U neumornom nastupu koji je trajao gotovo dva sata publika je jednoglasno pjevala sve Kedžine hitove, a nakon toga nakratko predahnula uz ukusne zalogaje koji su se našli na meniju.

Još malo atmosfere s glazbenog nastupa Damira Kedže pogledajte u nastavku.

Journal Xmas Party
Journal Xmas Party
Journal Xmas Party
Journal Xmas Party

Na kraju, veliko hvala želimo uputiti svim sponzorima i suradnicima koji su pomogli u realizaciji još jednog Journal Xmas partyja. Hvala tvrtkama Citroën, Tanqueray, Aperol, Johnnie Walker, Jana, Jamnica, Badel 1862 (Antique Pelinkovac, vina Korlat i Vezak, Martini Prosecco), Cockta, Vindija, Ledo, Magnolia, Croatia Osiguranje, HP, Keune i Philips.

Zahvaljujemo agenciji Alert na organizaciji još jednog u nizu Journal partyja.

Zahvaljujemo Saši Šekoranji na uređenju ovogodišnjeg izdanja Journal Xmas partyja.

Zahvaljujemo svim sponzorima i suradnicima koji su omogućili realizaciju Journal goody baga: Poliklinika Lohuis Filipović, Citroën, Johnnie Walker, Croatia osiguranje, Jana, Keune, Grimbergen, Forever Young kolagen Nutriage, Podravka, Vichy, Čakovečki mlinovi, Myrkl, Borboleta, Vindija.

TKO JE SVE POSJETIO JOURNAL XMAS PARTY DONOSIMO OVDJE.

KAKO JE BILO NA OVOGODIŠNJEM JOURNAL XMAS PARTYJU U LAUBI DONODIMO OVDJE.

KAKO JE IZGLEDAO KONCERT PRLJAVOG KAZALIŠTA KOJE JE DOVELO ATMOSFERU DO VRHUNCA NA JOURNAL XMAS PARTYJU U ZAGREBAČKOJ LAUBI, DONOSIMO OVDJE.

U GOODY BAG JOURNAL XMAS EVENTA ZAVIRITE OVDJE.

BEST OF FOTOGRAFIJE S JOURNAL XMAS EVENTA POGLEDAJTE OVDJE.

Učitati još
Zatvori