Best of: Pogledajte najbolje fotografije s Journal Xmas Partyja
Best of: Pogledajte najbolje fotografije s Journal Xmas Partyja

Best of: Pogledajte najbolje
fotografije s Journal Xmas Partyja

Još uvijek nam se sliježu dojmovi s jučerašnjeg Journal Xmas Partyja kojim smo u blagdanskom raspoloženju zaokružili ovu poslovnu godinu. U ugodnoj atmosferi, dobroj glazbi i ukusnim zalogajima zabava je potrajala do dugo u noć.

Lauba – kulisa čarobne Journalove adventske priče

Raskošna dvorana Laube tako je na jednu večer postala kulisa čarobne Journalove adventske priče. Dok su se uzvanici polako okupljali, Damir Kedžo je sjajnim glazbenim repertoarom zagrijavao sve prisutne. Ovaj je nastup bio dobar uvod u sjajnu večer koju smo zaokružili bogatim sadržajem. Tijekom cijelog partyja za moderiranje i podizanje atmosfere zaslužan je bio jedan jedini i neponovljivi Mario Petreković, a sve je to bila priprema za iznenađenje večeri – nastup Prljavaca.

Video s Journal Xmas partyja 2022. pogledajte ovdje:

Best of Journal Xmas Party

Smijeh i veselje bilo je vidljivo na licima uzvanika tijekom cijele noći, što smo najviše vidjeli jutros prilikom pregledavanja silnih galerija naših fotografa. Oni su tijekom cijele večeri budnim okom pratili vaša lica i dokumentirali osmijehe svojim objektivima. U nastavku smo izdvojili najbolje od najboljeg! Udobno se smjestite i uživajte.

Fotografije: Franko Kelam

Fotografije: Bojan Zibar

Fotografije: Matija Vuri

Fotografije: Martina Movrić

Journal Xmas Party 2022

Fotografije: Tara Pušić

Fotografije: John Pavlish

Fotografije: Marko Lopac

Fotografije: Matej Rebernišak

Na kraju, veliko hvala želimo uputiti svim sponzorima i suradnicima koji su pomogli u realizaciji još jednog Journal Xmas partyja. Hvala tvrtkama Citroën, Tanqueray, Aperol, Johnnie Walker, Jana, Jamnica, Badel 1862 (Antique Pelinkovac, vina Korlat i Vezak, Martini Prosecco), Cockta, Vindija, Ledo, Magnolia, Croatia Osiguranje, HP, Keune i Philips.

Zahvaljujemo agenciji Alert na organizaciji još jednog u nizu Journal partyja.

Zahvaljujemo Saši Šekoranji na uređenju ovogodišnjeg izdanja Journal Xmas partyja.

Zahvaljujemo svim sponzorima i suradnicima koji su omogućili realizaciju Journal goody baga: Poliklinika Lohuis Filipović, Citroën, Johnnie Walker, Croatia osiguranje, Jana, Keune, Grimbergen, Forever Young kolagen Nutriage, Podravka, Vichy, Čakovečki mlinovi, Myrkl, Borboleta, Vindija.

TKO JE SVE POSJETIO JOURNAL XMAS PARTY DONOSIMO OVDJE.

KAKO JE BILO NA OVOGODIŠNJEM JOURNAL XMAS PARTYJU U LAUBI DONODIMO OVDJE.

KAKO JE IZGLEDAO KONCERT PRLJAVOG KAZALIŠTA KOJE JE DOVELO ATMOSFERU DO VRHUNCA NA JOURNAL XMAS PARTYJU U ZAGREBAČKOJ LAUBI, DONOSIMO OVDJE.

KAKO JE IZGLEDAO NASTUP DAMIRA KEDŽE KOJI JE ZAGRIJAO ATMOSFERU NA JOURNAL XMAS PARTYJU DONOSIMO OVDJE.

U GOODY BAG JOURNAL XMAS EVENTA ZAVIRITE OVDJE.

Učitati još
Zatvori