Prljavo kazalište dovelo je atmosferu do vrhunca na Journal Xmas partyju u zagrebačkoj Laubi
Prljavo kazalište dovelo je atmosferu do vrhunca na Journal Xmas partyju u zagrebačkoj Laubi

Prljavo kazalište dovelo je atmosferu do vrhunca na Journal Xmas partyju u zagrebačkoj Laubi

Ova godina je na izmaku, a kako i priliči okrunio ju je još jedan Journal Xmas Party. Na već dobro poznatoj lokaciji, u zagrebačkoj Laubi, sinoć se dogodila večer za pamćenje. Brojni klijenti, partneri i prijatelji portala uživali su u čarobnoj atmosferi koja nas je, barem na kratko, podsjetila kako je važno opustiti se i proslaviti zajedno. Za atmosferu u prelijepom ambijentu itekako su zaslužni bili glazbenici koji su atmosferu doveli do vrhunca. 

journal-chirstmas-party-prljavo-kazalište3

Čarobna atmosfera

Jedan od najboljih hrvatskih vokala, nadaleko poznat i van granica Hrvatske, Damir Kedžo, svojim je glazbenim brojevima bio sjajna uvertira u večer za pamćenje. Dok su se uzvanici počeli okupljati, plesali su uz taktove hitova ovog glazbenog maga i njegovih izvedbi omiljenih božićnih hitova. Kako je vrijeme odmicalo, gosti su uživali u delicijama i sve je bilo spremno da atmosfera postane još bolja. Čarobno uređenje Laube sada je uz božićne dekoracije dobilo potpuno novu dimenziju koja je svima okupljenima izmamila osmijeh na lice, no faktor iznenađenja koji je atmosferu doveo do vrhunca, tek se pripremao.

Nakon emotivnog govora vlasnice portala Ive Radić i plesa s glavnim performerom večeri Marijom Petrekovićem, pao je zastor i na velikoj pozornici pojavio se bend kojeg vole generacije – Prljavo kazalište. Bezvremenski hitovi “zapalili” su Laubu, a gotovo da više i nije bilo uzvanika koji je ostao sjediti. U dva sata fantastičnog koncerta, uz sve najveće hitove ovog benda, plesalo se i pjevalo iz sveg srca. Tako je još jedan Journal Xmas Party u organizaciji Journala i agencije Alert pokazao kako su blagdani uvijek ljepši kada ih slavimo zajedno. Pjevajući hitove poput Sve je lako kad si mlad, Slaži mi, Marina, Moj bijeli labude i druge, Lauba je uskočila u božićno ozračje kakvo samo Prljavci mogu prirediti. Ova večer tako će svima ostati u lijepom sjećanju s uspomenama koje ćemo dugo pamtiti. Kakva je bila atmosfera i tko je bio glavni na plesnom podiju pogledajte na fotografijama.

 

 

 

Video s Journal Xmas partyja 2022. pogledajte ovdje:

Na kraju, veliko hvala želimo uputiti svim sponzorima i suradnicima koji su pomogli u realizaciji još jednog Journal Xmas partyja. Hvala tvrtkama Citroën, Tanqueray, Aperol, Johnnie Walker, Jana, Jamnica, Badel 1862 (Antique Pelinkovac, vina Korlat i Vezak, Martini Prosecco), Cockta, Grimbergen, Vindija, Ledo, Magnolia, Croatia osiguranje, HPPoliklinika Lohuis Filipović, Keune i Philips.

Zahvaljujemo agenciji Alert na organizaciji još jednog u nizu Journal partyja.

Zahvaljujemo Saši Šekoranji na uređenju ovogodišnjeg izdanja Journal Xmas partyja.

Zahvaljujemo svim sponzorima i suradnicima koji su omogućili realizaciju Journal goody baga: Poliklinika Lohuis FilipovićCitroënJohnnie WalkerCroatia osiguranjeJanaKeuneGrimbergen, Forever Young kolagen NutriagePodravkaVichyČakovečki mlinoviMyrklBorboletaVindija.

TKO JE SVE POSJETIO JOURNAL XMAS PARTY DONOSIMO OVDJE.

KAKO JE BILO NA OVOGODIŠNJEM JOURNAL XMAS PARTYJU U LAUBI DONODIMO OVDJE.

U GOODY BAG JOURNAL XMAS EVENTA ZAVIRITE OVDJE.
BEST OF FOTOGRAFIJE S JOURNAL XMAS EVENTA POGLEDAJTE OVDJE.
Učitati još
Zatvori