Tapete koje transformiraju cijelu sobu

Tapete koje transformiraju cijelu sobu

mramorne-tapete-murals-wallpaper-10

Jedan od najbrže rastućih trendova u protekle dvije godine zasigurno su postale tapete. Od njih se kao od dekorativnog elementa zaziralo nekoliko desetljeća, previše su podsjećale na kič, nisu se uklapale u modernu, ‘clean’ verziju doma. I evo ih opet, u punom sjaju.

tapete-2

Dizajneri interijera koriste ih kao ključnu točku u jednom prostoru, iako se više ne ‘oblače’ svi zidovi već samo jedan središnji za maksimalno upečatljiv dojam. Motivi su razni, od cvijeća i palmi, preko šumskih vizura, mramora pa sve do karti svijeta za avanturiste.

tapete-1

Umjesto bojanja zida u jednu nijansu i ukrašavanja plakatima/slikama/fotografijama, tapete zaista unose živost u prostor unutar samo jednog dekorativnog elementa. U međuvremenu je napredovala i tehnologija izrade te sada na zidu uz papir možete imati privid raznih materijala te svoju sobu ili neki njen kutak pretvoriti u tropsku džunglu, nordijsku šumu, imitirati zalazak sunca ili gledati uvećani prikaz najdražeg vam umjetničkog djela.

Britanski brend Mural Wallpapers kreira vrlo realistične i baš zbog toga genijalne tapete koje izrađuje po mjeri i čak dostavlja u Hrvatsku. Proučite što sve nude na njihovoj službenoj stranici.

tapete-3

Foto: Murals Wallpaper

Učitati još
Zatvori