Zaljubite se u tapete s efektom mramora

mramorne-tapete-murals-wallpaper-10

Nije trebalo proći dugo da se jak trend, kao što je motiv mramora, proširi i na sve druge sfere. Pisali smo o tome u nekoliko navrata, mramornim detaljima za dom, pa čak i mramornim tortama, a s obzirom na povratak tapeta u modernom ruhu bilo je logično da se mramorni motivi apliciraju i na zidove.

mramorne-tapete-murals-wallpaper-8

Dva su brenda među prvima stvorili veliki ‘hype’ – nizozemski Studio LileSadi i engleski Murals Wallpaper. U odnosu na LileSadi koji se igra s grafičkim prizorima, Murals Wallpaper tapete izgledaju kao da je zid doslovno izrađen od mramora. A s obzirom na njegovu cijenu i samu činjenicu da bi bilo poprilično megalomanski svoje zidove izrađivati u mramoru, ovo je znatno realističniji i jeftiniji način da svoj dom uredite u trendu. Oba brenda dostavljaju u Hrvatsku što će razveseliti sve koji traže inspiraciju za jedinstveno uređenje interijera, a također i izrađuju tapete po točnim mjerama vašeg prostora.

mramorne-tapete-murals-wallpaper-9

Neobična, ‘raspucana’ površina mramora postat će ključni motiv u cijeloj sobi – sudeći po fotografijama teško je odvojiti pogled od nje. Tapete nastaju uz pomoć HD fotografije mramora koja se zatim uvećava na površinu papira, zbog čega su toliko detaljne i realistične. Uvjerite se sami!

mramorne-tapete-murals-wallpaper-1

mramorne-tapete-murals-wallpaper-3

mramorne-tapete-murals-wallpaper-4

mramorne-tapete-murals-wallpaper-5

mramorne-tapete-murals-wallpaper-6

mramorne-tapete-murals-wallpaper-7

mramorne-tapete-lilesadi4

mramorne-tapete-lilesadi1

mramorne-tapete-lilesadi3

mramorne-tapete-lilesadi2

Foto: Murals Wallpaper, Studio LileSadi

Komentari