Stan s biljkama koji nam je tiha patnja
Stan s biljkama koji nam je tiha patnja

Stan s biljkama koji nam je tiha patnja

Iako je zima najgori period za sve ljubitelje biljaka jer njihovo održavanje otežano, ipak se trudimo u svakom trenutku dati sve od sebe kako bi nas na proljeće dočekale velike, raskošne i zelene. Uz ovih nekoliko savjeta i najvećim početnicima će briga i njega biti olakšana. Oni pak malo iskusniji, prve zrake sunca jedva če dočekati kako bi u svoje interijere unjeli prozračnost i kako bi njihovi zeleni ljubimci došli do izražaja. Tu dolazi na red Instagram kao vječna inspiracija. Svi smo mi donekle vizualni tipovi, stoga inspo Instagrama nikad dosta. Pronašli smo tako jedan predivan profil orlandoplantlady koji nam je odmah dao ideje koje provodimo u djelo čim zatopli. 

Orlando plant lady

Ova dizajnerica interijera ostavlja nas bez daha svojim rješenjima o uređenju doma. Jasno, ne mmožemo svi imati tako prekrasan interijer, ali možemo se inspirirati i poslužiti malim trikovima da dobijemo isti vibe. Neke biljke nam u tome itekako mogu pomoći. Ovim interijerom definitivno prevladava predivan ficus lyrata koji se jednostavno snađe u svakom interijeru. Idealno je ako ga možete smjestiti u prostoriju s puno nedirektnog svjetla. Ovdje možete pronaći kako se za njega jednostavno brinuti. 

Puzavci za wow efekt

Puzavci ili biljke koje vise definitivno su pun pogodak za svaki interijer. Osim što ih je vrlo jednostavno uzgojiti, uvijek izgledaju predivno. Mogu visjeti s polica, sa zidova i stropova, ali i stajati na podu i tako dati dojam prave male džungle. U ovom stanu je na najboljem mogućem primjeru prikazano koliko zapravo mogu imati wow efekt. Osim nabrojenih stan vrvi i drugim popularnim biljakama kao što je recimo monstera, zamija i sanseveria, tako da ih možete birati koliko god vam srce poželi. 

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori